Ο εκατομμυριούχος Bitcoin John Forsyth βρέθηκε νεκρός μετά από την μυστηριώδη εξαφάνιση του

ΑρχικήΝέαΟ εκατομμυριούχος Bitcoin John Forsyth βρέθηκε νεκρός μετά από την μυστηριώδη εξαφάνιση...

Μοιραστείτε το

Ο John Forsyth, ο πρώτος υποστηρικτής του Bitcoin και ιδρυτής της Onfocoin, βρέθηκε νεκρός μετά από την εξαφάνιση του για πάνω από μια εβδομάδα.

Ο Forsyth αναφέρθηκε για πρώτη φορά εξαφανισμένος πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν ο ιδρυτής, ο οποίος εργαζόταν επίσης ως γιατρός στα επείγοντα στο Mercy Hospital στο Cassville του Μιζούρι, δεν είχε εμφανιστεί στη δουλειά. Αυτό ήταν πολύ περίεργο επειδή οι πιο κοντινοί του αποκάλυψαν ότι ο γιατρός δεν έλειψε ποτέ από τη δουλειά. Σύμφωνα με τη σύντροφο του, ο Forsyth είχε στείλει ένα μήνυμα το πρωί, αλλά αυτή ήταν η τελευταία φορά που είχαν ακούσει νέα του.

Αφού δηλώθηκε εξαφανισμένος, διενεργήθηκε έρευνα για τον Forsyth που οδήγησε στην ανακάλυψη του αυτοκινήτου του καθώς και ορισμένων προσωπικών του αντικειμένων, όπως διαβατήριο, χαρτοφύλακα, κινητό τηλέφωνο και πορτοφόλι, που βρέθηκαν σε ένα πάρκο. Ωστόσο, δεν υπήρχε κανένα σημάδι του Forsyth.

Παρέμενε αγνοούμενος για μια εβδομάδα έως ότου η αστυνομία βρήκε τη σωρό του την Τρίτη, 30 Μαΐου. Βρέθηκε στο Αρκάνσας, αλλά οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν την εξαφάνιση και τον ενδεχόμενο θάνατο του ιδρυτή.

Ο Forsyth κέρδισε για πρώτη φορά εξέχουσα θέση στον χώρο των κρυπτονομισμάτων όταν εμφανίστηκε στο Forbes ως εκατομμυριούχος Bitcoin. Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Onfocoin, ανακάλυψε νωρίς το Bitcoin το οποίο εξόρυξε, μαζί με το Litecoin, και κράτησε τα νομίσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια, ο Forsyth ίδρυσε το Onfocoin, ένα έργο κρυπτονομισμάτων που βασίζεται σε referrals, με τον αδελφό του και επιχειρηματικό συνεργάτη Richard Forsyth και πιστεύει ότι η εμπλοκή και των δύο στα κρυπτονομίσματα «τους δημιούργησε εχθρούς».

Ο θάνατος του Forsyth είναι ο πιο πρόσφατος σε μια σειρά θανάτων ιδρυτών κρυπτονομισμάτων που συγκλόνισαν τον χώρο τον τελευταίο χρόνο. Το 2022, ο Nikolai Mushegian, ως ένας από τους ιδρυτές του MakerDAO, βρέθηκε νεκρός σε μια παραλία στο Πουέρτο Ρίκο. Ωστόσο, δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο σε σχέση με τον θάνατο του.

Στις αρχές Μαΐου 2023, ο ιδρυτής της Cash App, Bob Lee μαχαιρώθηκε πολλές φορές και πέθανε κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης. Ο Nima Nomeni, ένας τεχνολογικός σύμβουλος, κατηγορείται για τη δολοφονία του Lee και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 26 χρόνια ή ίσως ισόβια, αν βρεθεί ένοχος και καταδικαστεί.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...