Ο Elon Musk άλλαξε το λογότυπο του Twitter

ΑρχικήΝέαΟ Elon Musk άλλαξε το λογότυπο του Twitter

Μοιραστείτε το

Το Dogecoin αυξήθηκε πάνω από 30% αφού το Twitter άλλαξε το λογότυπο του σε μια εικόνα ενός σκύλου Shiba Inu, το σύμβολο του ψηφιακού νομίσματος Dogecoin.

Το εξειδικευμένο κρυπτονόμισμα dogecoin αυξήθηκε περισσότερο από 30% τη Δευτέρα, αφού ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Elon Musk, αντικατέστησε το λογότυπο στον ιστότοπο της εταιρείας του με μια εικόνα ενός shiba inu, το λογότυπο του ψηφιακού νομίσματος Dogecoin.

Την Παρασκευή, οι δικηγόροι του Twitter και του Musk ζήτησαν από έναν ομοσπονδιακό δικαστή να απορρίψει μια αγωγή ύψους 258 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το 2022, που κατηγορούσε τον δισεκατομμυριούχο ότι χειραγωγούσε την τιμή του dogecoin και την ανέβασε πάνω από 36.000%.

Αφού το λογότυπο του Twitter άλλαξε σε εικόνα Shiba Inu, ο Musk μοιράστηκε ένα μιμίδιο σχετικά με την αλλαγή στους 133,5 εκατομμύρια ακολούθους του στο Twitter. Ο σκύλος εμφανίστηκε μόνο για ορισμένους χρήστες του Twitter.

Τα τελευταία χρόνια, ο Musk ενδιαφέρεται ολοένα και περισσότερο για τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, ιδιαίτερα όμως για το Dogecoin, ένα ψηφιακό νόμισμα που δημιουργήθηκε ως αστείο, αλλά έκτοτε έχει κερδίσει σημαντική δημοτικότητα.

Το 2020, ο Elon Musk ανέβασε στο Twitter ένα μιμίδιο του σκύλου Shiba Inu με τη λεζάντα “Είναι αναπόφευκτο” στις 18 Ιουλίου 2020. Το tweet του Musk, μαζί με τα επόμενα tweets του σχετικά με το Dogecoin, βοήθησαν στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας και της αξίας του κρυπτονομίσματος.

Σύμφωνα με το CoinMarketCap.com, το dogecoin είναι το όγδοο πιο πολύτιμο κρυπτονόμισμα, με κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω των 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...