Ο Elon Musk αποκαλύπτει γιατί το Dogecoin είναι το αγαπημένο του κρυπτονόμισμα

ΑρχικήΝέαΟ Elon Musk αποκαλύπτει γιατί το Dogecoin είναι το αγαπημένο του κρυπτονόμισμα

Μοιραστείτε το

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk είναι γνωστός για την εκτίμηση του προς το Dogecoin (DOGE) και τη στενή του σχέση με το διακριτικό, του οποίου επηρεάζει σταθερά την αξία του.

Ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, η προτίμηση του Musk για το Dogecoin είναι ενδιαφέρουσα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την ύπαρξη άλλων καθιερωμένων κρυπτονομισμάτων, όπως το Bitcoin (BTC) και το Ethereum (ETH).

Κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2023, ο Μασκ εξήγησε με πάθος γιατί το Dogecoin κατείχε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του, καθιστώντας το ως το αγαπημένο του κρυπτονόμισμα. Ο Musk εξήγησε ότι η αγάπη του για το Dogecoin υπερβαίνει τις δυνατότητες του token στην αγορά κρυπτονομισμάτων και σχετίζεται περισσότερο με τη χιουμοριστική του φύση.

Ταυτόχρονα, παρά την επιρροή του στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, ο Musk κατέστησε σαφές ότι δεν συμβουλεύει κανέναν να επενδύσει σε ψηφιακά νομίσματα χωρίς να μελετήσει τους οικονομικούς κινδύνους.

“Δεν συμβουλεύω κανέναν να αγοράσει κρυπτονομίσματα ή να στοιχηματίσει σε Dogecoin ή κάτι παρόμοιο. Ίσως θα έπρεπε, αλλά επιτρέψτε μου να σας συμβουλεύσω ότι δεν θα ήταν σοφό. Το Dogecoin είναι το αγαπημένο μου κρυπτονόμισμα γιατί έχει το καλύτερο χιούμορ και έχει σκύλους”

Η σχέση του Musk με το DOGE

Η σύνδεση του Musk με το Dogecoin ήταν μακροχρόνια, χαρακτηριζόμενη από την προώθηση του κρυπτονομίσματος σε πλατφόρμες όπως το Saturday Night Live, αγοράζοντας το για τον γιο του και εξέφρασε την προθυμία του να συνεργαστεί με τους προγραμματιστές του για να ενισχύσει την απήχηση του για ευρύτερη χρήση. Σε μια πραγματική επίδειξη δέσμευσης, αντικατέστησε προσωρινά το λογότυπο του Twitter με μια εικόνα Dogecoin μετά την εξαγορά της εταιρείας.

Ταυτόχρονα, οι παίκτες των κρυπτονομισμάτων εκτιμούν επίσης τον ρόλο του Musk στο να βοηθήσει το Dogecoin να βρει βιωσιμότητα. Για παράδειγμα, ο Changpeng Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, μοιράστηκε την έκπληξη του που το Dogecoin δεν είχε ξεθωριάσει και πρότεινε ότι ο Musk μπορεί να έπαιξε ρόλο στην παράταση της διάρκειας ζωής του memecoin.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν αυξημένες εικασίες ότι το Dogecoin μπορεί να βρει έναν νέο ρόλο στο οικοσύστημα του Twitter, αφού ο Musk ανακοίνωσε ένα νέο χρηματοοικονομικό σύστημα για την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε από την Finbold, το Dogecoin αυξήθηκε για λίγο όταν εμφανίστηκαν αναφορές σχετικά με την πιθανή ενσωμάτωση του Bitcoin και του DOGE από την Tesla ως επιλογές πληρωμής, λόγω της δυνατότητας προσθήκης πηγαίου κώδικα.

Παρά τη συγκεκριμένη εκτίμηση του Musk για το Dogecoin, παραμένει ένα πρόσωπο με επιρροή στη συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων. Σύμφωνα με αυτό, η Finbold ανέφερε ότι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας συμφώνησε με την ιδέα ότι έως το 2030, τα κρυπτονομίσματα θα υποστηρίζονται από GPU.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...