Ο Elon Musk ενισχύει το Dogecoin κατά 5% κατά τη διάρκεια του Super Bowl

ΑρχικήΝέαΟ Elon Musk ενισχύει το Dogecoin κατά 5% κατά τη διάρκεια του...

Μοιραστείτε το

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Elon Musk, οδήγησε την τιμή του Dogecoin σε ένα σύντομο ράλι 5,7% πριν από λίγες ώρες, καθώς εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγάπη του για το νόμισμα.

Μετά την εξαγορά του Twitter, η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το DOGE είχε μειωθεί, εν μέρει επειδή ο Musk προσπαθεί να επιλύσει κάποια προβλήματα στη νέα του εταιρεία και παλεύει για την μείωση των διαφημιστικών εσόδων.

Ωστόσο, ο Elon Musk έδειξε ότι εξακολουθεί να είναι μεγάλος θαυμαστής του DOGE σε δύο περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα NFL Super Bowl LVII, μεταξύ των Kansas City Chiefs και των Philadelphia Eagles. Η πρώτη έκπληξη που επιφύλασσε ο Musk για την κοινότητα Dogecoin ήταν ότι φορούσε ένα t-shirt Dogecoin κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με έναν Shiba Inu να φοράει γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο καουμπόη.

Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla προκάλεσε εκτίναξη των τιμών της DOGE με ένα μονολεκτικό tweet στο οποίο είπε ότι μίλησε για το Dogecoin με τον ιδιοκτήτη του Fox News, Rupert Murdoch, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Super Bowl της Κυριακής.

Το γεγονός ότι ο Musk και ο Murdoch κάθισαν και μίλησαν στην εκδήλωση έχει ήδη πυροδοτήσει εικασίες για το τι έχουν να πουν οι δύο οικονομικοί μεγιστάνες, και εάν οι δύο επιχειρηματίες θα μπορούσαν να σχεδιάζουν κοινά έργα στο μέλλον.

Επίσης, ο Elon Musk έδειξε για άλλη μια φορά την επιρροή του στην τιμή DOGE όταν απάντησε σε ένα tweet της Genevieve Roch-Decter, CEO της Grit Capital, η οποία κάλεσε τους χρήστες να δώσουν λάθος απαντήσεις για το τι συζητούν ο Elon Musk και ο Rupert Murdoch στο Super Bowl. Η απάντηση του Elon Musk ήταν: «Dogecoin»

Τώρα, αν ο Musk και ο Murdoch όντως μίλησαν για το Dogecoin είναι άγνωστο. Φαίνεται πιο πιθανό ότι το DOGE δεν ήταν τουλάχιστον το κύριο θέμα της συζήτησης τους, και η απάντηση ήταν μάλλον μια απόσπαση της προσοχής, καθώς και ένα άλλο δώρο στην κοινότητα των Dogecoin, αφού ο Musk εμφανίστηκε ήδη με το πουκάμισο θαυμαστών του DOGE στο Super Bowl.

Παρόλα αυτά, ο Elon Musk έδωσε νέα πνοή στην τιμή DOGE. Την ώρα της δημοσίευσης, η τιμή DOGE ήταν $0,0842.

Ωστόσο, το διάγραμμα 4 ωρών δείχνει ότι το ράλι ολοκληρώθηκε νωρίς, όταν η τιμή έφτασε στην περιοχή αντίστασης στα $0,0862. Έτσι, το DOGE απέτυχε επίσης να ανέβει πάνω από το 200-EMA στο διάγραμμα 4 ωρών.

DOGE price rejected at resistance, 4-hour chart | Source: DOGEUSD on TradingView.com

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...