Ο Elon Musk και ο νέος διάδοχος Ceo του Twitter στο τέλος του 2023

ΑρχικήΝέαΟ Elon Musk και ο νέος διάδοχος Ceo του Twitter στο τέλος...

Μοιραστείτε το

Ο Elon Musk επιβεβαίωσε ότι θα φέρει έναν νέο διευθύνοντα σύμβουλο για να τον αντικαταστήσει για την επόμενη χρονιά. Μετά την ανάρτηση ενός αστείου tweet γύρω από την είδηση, οι τιμές των DOGE και FLOKI άρχισαν να ανεβαίνουν.

Ο δισεκατομμυριούχος, βάση του Bloomberg, επιβεβαίωσε ότι ο Musk θα παραμείνει επικεφαλής του Twitter για το υπόλοιπο του 2023 προτού παραχωρήσει τον έλεγχο της πλατφόρμας σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο.

Ο Musk δήλωσε στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στο Ντουμπάι, ότι πρέπει να σταθεροποιήσει την εταιρεία, να βεβαιωθεί ότι είναι οικονομικά υγιής και να διασφαλίσει ότι η πορεία της εταιρείας είναι καθορισμένη.

«Υποθέτω ότι προς το τέλος του τρέχοντος έτους θα πρέπει να είναι μια καλή στιγμή για να βρεθεί κάποιος άλλος να διευθύνει την εταιρεία», δήλωσε ο επικεφαλής της Tesla.

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι σε σταθερή κατάσταση γύρω στο τέλος του τρέχοντος έτους».

To twitter είναι για τα ”σκυλιά”

Εν τω μεταξύ, ο Musk ανέβηκε στο Twitter για να αποκαλύψει το πρόσωπο του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου, δημοσιεύοντας ένα μιμίδιο ενός σκύλου Shiba Inu ως το νέο στέλεχος.

Ως αποτέλεσμα, τα «meme coins» με θέμα τον σκύλο κατέγραψαν κέρδη στην αγορά κρυπτογράφησης. Το Dogecoin κέρδισε πάνω από 6% τις τελευταίες 24 ώρες μετά το κλείσιμο της εβδομάδας με συγκριτικές απώλειες.

Η ομότιμη εταιρεία Dogecoin Shiba Inu (SHIB) κέρδισε επίσης περίπου 5% την προηγούμενη ημέρα μετά την απώλεια αξίας την προηγούμενη εβδομάδα. Το FLOKI, ένα άλλο παρόμοιο περιουσιακό στοιχείο, κατέγραψε τα υψηλότερα κέρδη για αυτή την περίοδο, προσθέτοντας σχεδόν 43% μετά την πτώση 7,7% την περασμένη εβδομάδα.

FLOKI/USD 1D Chart by CoinGecko

Η κοινότητα του Memecoin παραμένει αισιόδοξη

Ο Elon Musk έκλεισε επίσημα τη συμφωνία με το Twitter στις 27 Οκτωβρίου του περασμένου έτους. Από τότε που ανέλαβε, έχει κάνει αρκετές αναφορές στην ενσωμάτωση πληρωμών με κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα. Δεδομένης της προηγούμενης σύνδεσης του «DogeFather» με το memecoin, οι φήμες είχαν πάρει φωτιά.

Ο Musk είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι κατέχει Bitcoin, Ethereum και Dogecoin ως μέρος του προσωπικού του χαρτοφυλακίου. Ωστόσο, τα SHIB και τα FLOKI δεν συμπεριλήφθηκαν.

Αλλά με έναν ακόμη χρόνο υπό την διοίκηση του Musk, η κοινότητα του memecoin συνεχίζει να δείχνει σημάδια αισιοδοξίας. Την ίδια στιγμή, ο Musk έχει απαντήσει σε επικρίσεις για κακή ηγεσία.

«Η Tesla πέρασε μερικές πολύ δύσκολες στιγμές όπου βρισκόταν στα άκρα της επιβίωση. Απαιτεί πολύ λιγότερη δουλειά για να λειτουργήσει η Tesla τώρα σε σύγκριση με το χρονοδιάγραμμα 2017 έως 2019».

Tώρα που δημοσιεύεται το άρθρο ο Musk είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, του Twitter και της Space Exploration Technologies Corp.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...