Ο κολοσσός XCMG επέλεξε τις Conflux και Zen Spark για αξιοποίηση των τεχνολογιών blockchain και Web3

ΑρχικήΝέαΟ κολοσσός XCMG επέλεξε τις Conflux και Zen Spark για αξιοποίηση των...

Μοιραστείτε το

Η XCMG Construction Machinery Co., Ltd, μία από τις τρεις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο, ανακοίνωσε την έναρξη μιας συνεργασίας με τη Conflux, ένα κορυφαίo δημόσιo δίκτυο blockchain , και την Zen Spark Technology Pte Ltd, μια εταιρεία blockchain και fintech με έδρα τη Σιγκαπούρη.

Η συνεργασία αποσκοπεί στην αξιοποίηση των τεχνολογιών blockchain και Web3 ώστε να εξερευνήσει περισσότερες διεθνείς περιπτώσεις χρήσης, δηλαδή σε διεθνές επίπεδο.

Η συνεργασία μεταξύ της XCMG, της Conflux και της Zen Spark Technology Pte Ltd θα αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα όλων των τριών εταιριών με σκοπό να εξερευνήσει νέα σενάρια για την εφαρμογή της τεχνολογίας blockchain και του Web3 στην παγκόσμια αγορά. Με τον συνδυασμό του εκτεταμένου παγκόσμιου δικτύου της XCMG με την κορυφαία τεχνολογία της Conflux και την εμπειρία της Zen Spark στον τομέα της fintech, οι τρεις εταιρείες στοχεύουν να αναπτύξουν νέες περιπτώσεις χρήσης για την τεχνολογία blockchain και να εξερευνήσουν τις δυνατότητες του Web3.

Η XCMG κατατάσσεται επί του παρόντος στην τρίτη θέση, στους 50 κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού στον κόσμο, σύμφωνα με την κατάταξη του KHL Group’s Yellow Table 2022. Το πρώτο εξάμηνο του 2022, παρά τα εμπόδια, η XCMG επεκτάθηκε στις αγορές του εξωτερικού και πέτυχε έσοδα από εξαγωγές 12,488 δισεκατομμυρίων RMB (1,83 δισεκατομμύρια δολάρια), σημειώνοντας ετήσια αύξηση 157,28%. Ως παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία κατασκευαστικών μηχανημάτων, το όραμα της XCMG βασίζεται σε μακροπρόθεσμες επενδύσεις και υψηλού επιπέδου καινοτομία στην έρευνα και ανάπτυξη στην τεχνολογία που περιβάλλει τον εξοπλισμό της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Conflux και τη Zen Spark, για να εξερευνήσουμε νέες ευκαιρίες στις παγκόσμιες αγορές», δήλωσε ο Vice President of Machinery and General Manager of Import and Export Company, Liu Jiansen. Η συνεργασία μεταξύ της XCMG, της Conflux και της Zen Spark Technology Pte Ltd αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας blockchain και στην εφαρμογή της σε παραδοσιακές βιομηχανίες. Καθώς ο κόσμος γίνεται όλο και πιο διασυνδεδεμένος, η ικανότητα αξιοποίησης της τεχνολογίας blockchain και Web3 για την προώθηση της καινοτομίας και την εξερεύνηση νέων επιχειρηματικών μοντέλων είναι πιο σημαντική από ποτέ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την XCMG και το Zen Spark για να εξερευνήσουμε νέες ευκαιρίες στην παγκόσμια αγορά», δήλωσε ο Fan Long, ιδρυτής της Conflux. «Με την κορυφαία μας τεχνολογίας blockchain και την τεχνογνωσία της Zen Spark στο fintech και το blockchain, είμαστε σε καλή θέση ώστε να δημιουργήσουμε νέες λύσεις και να εξερευνήσουμε νέες περιπτώσεις χρήσης για την τεχνολογία blockchain και Web3. Αυτή η συνεργασία αποτελεί απόδειξη της κοινής μας δέσμευσης στην καινοτομία και της πίστης μας στις δυνατότητες του blockchain στην μεταμορφώση των παραδοσιακών βιομηχανιών.

“Η Zen Spark είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με την XCMG και την Conflux σε αυτήν την πρωτοβουλία, και είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία μας στον τομέα της fintech και του blockchain θα συμπληρώσει τα πλεονεκτήματα των εταίρων μας”, δήλωσε η Grace, CEO της Zen Spark Technology Pte Ltd.

“Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε νέες ευκαιρίες στην παγκόσμια αγορά και να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που θα παρέχουν οφέλη σε επιχειρήσεις και καταναλωτές”.

Στην έκθεση CONEXPO-CON/AGG στο Λας Βέγκας, η XCMG ανακοίνωσε την είσοδο της στο κόσμο του Web3 αποκαλύπτοντας το Bored Ape Yacht Club NFT #3489 (BAYC #3489) ως το ”brand’s Metaverse Ambassador”. Επιπλέον, η XCMG και η Conflux σχεδιάζουν να εκδώσουν από κοινού την πρώτη τους συλλογή NFT, για αγορές του εξωτερικού στο εγγύς μέλλον. Καθώς η XCMG συνεχίζει να εξερευνά νέες ευκαιρίες στον χώρο του blockchain και του web3, αποτελεί τεράστιο ενδιαφέρον το γεγονός ότι θα αξιοποιήσει τη συνεργασία της με την Conflux και τη Zen Spark Technology Pte Ltd και για την τεχνογνωσία τους στην τεχνολογία κατανεμημένης λογιστικής και στο fintech που θα φέρει καινοτόμες λύσεις στην παγκόσμια αγορά.

Η συνεργασία μεταξύ των XCMG, Conflux και Zen Spark Technology Pte Ltd θα παρακολουθείται στενά από εμπειρογνώμονες και επενδυτές του κλάδου, καθώς οι τρεις εταιρείες εξερευνούν νέες ευκαιρίες και προωθούν την καινοτομία στην παγκόσμια αγορά. Με τη δύναμη του blockchain και της τεχνολογίας Web3, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και το μέλλον φαίνεται λαμπρό για τις XCMG, Conflux, Zen Spark και την παγκόσμια κοινότητα.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...