Ο Vitalik Buterin δωρίζει 150.000 δολάρια σε ETH στα θύματα του σεισμού σε Τουρκία και Συρία

ΑρχικήΝέαΟ Vitalik Buterin δωρίζει 150.000 δολάρια σε ETH στα θύματα του σεισμού...

Μοιραστείτε το

Ο Vitalik Buterin, συνιδρυτής του Ethereum, έχει κάνει μια σημαντική δωρεά 99 ETH στην Ahbap για να βοηθήσει στην πρόσφατη καταστροφή στην Τουρκία και τη Συρία.

Στις 6 Φεβρουαρίου, ένας ισχυρός σεισμός 7,8 Ρίχτερ έπληξε την Τουρκία, αφήνοντας καταστροφικές επιπτώσεις στην περιοχή. Ο σεισμός είχε ως αποτέλεσμα πάνω από 9.000 θανάτους, καθιστώντας τον, έναν από τους πιο θανατηφόρους σεισμούς. Η καταστροφή όχι μόνο στοίχισε ζωές, αλλά προκάλεσε και εκτεταμένες καταστροφές, με χιλιάδες ανθρώπους να τραυματιστούν και να μείνουν άστεγοι.

Η κατάσταση παραμένει τραγική για όσους επλήγησαν από τον σεισμό, καθώς οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται στον απόηχο αυτής της τραγωδίας.

Ο συνιδρυτής του Ethereum, Vitalik Buterin, συνέβαλε σημαντικά στον πρόσφατο σεισμό σε Τουρκία και στη Συρία. Η μεταφορά ETH επιβεβαιώθηκε από τα δεδομένα συναλλαγών και το πορτοφόλι του παραλήπτη κατέχει περίπου 393 ETH (600.000 $) με συνολική αξία άνω των $1,55 εκατομμυρίων.
Η δωρεά του Buterin αποτελεί απόδειξη της αυξανόμενης χρήσης κρυπτονομισμάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί.

Τα δεδομένα συναλλαγών από το EtherScan δείχνουν ότι ο Buterin δώρισε 99 ETH, αξίας περίπου $150.000 στην Υποστήριξη σεισμών Ahbap.

Επιβεβαιώθηκε η μεταφορά ETH από τη διεύθυνση πορτοφολιού του Buterin “vitalik.eth” στο πορτοφόλι παραλήπτη με την ένδειξη “Ahbap Yardım / earthquake Support” (0xe1935271D1993434A1a59fE08f24891Dc5F398Cd). Το πορτοφόλι παραλήπτη περιέχει περίπου 393 ETH, το οποίο αποτιμάται σε σχεδόν $600.000 με βάση τις τρέχουσες τιμές της αγοράς. Η συνολική αξία των αποθεμάτων του πορτοφολιού είναι μεγαλύτερη από 1,55 εκατομμύρια δολάρια.

Source: EtherScan

Οι δωρεές συγκεντρώνονται από την Ahbap, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εργάζεται για την υποστήριξη των θυμάτων του σεισμού. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού, έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 4.207.562 δολάρια σε δωρεές κρυπτονομισμάτων.

Αυτή η σημαντική συνεισφορά του Buterin αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στις προσπάθειες του οργανισμού να βοηθήσει όσους επλήγησαν από την καταστροφή. Η δωρεά υπογραμμίζει επίσης την αυξανόμενη υιοθέτηση της κρυπτογράφησης ως μέσου για φιλανθρωπικές συνεισφορές. Επιτρέπει ταχύτερη και αποτελεσματικότερη μεταφορά κεφαλαίων σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους.

Δωρεές κρυπτογράφησης

Η εταιρεία ανάλυσης blockchain Chainalysis έχει υπολογίσει ότι πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές έχουν σταλεί στην Τουρκία και τη Συρία μετά τον σεισμό. Ο ιδρυτής του AHBAP, Haluk Levent, μπήκε στο Twitter για να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για την υποστήριξη του κόσμου.

Αυτές οι εκτιμήσεις έχουν επιβεβαιωθεί από τον αντίπαλο της Chainalysis, Elliptic. Οι εταιρείες ανακάλυψαν ότι περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια σε μάρκες κρυπτογράφησης έχουν δεσμευτεί από διάφορες εταιρείες κρυπτογράφησης. Ίσως το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι η Binance έχει υποσχεθεί συνολικά 5 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...