Οι Bitcoiners του El Salvador διδάσκουν σε παιδιά 12 ετών πώς να στέλνουν sats

ΑρχικήΝέαΟι Bitcoiners του El Salvador διδάσκουν σε παιδιά 12 ετών πώς να...

Μοιραστείτε το

Πάνω από 25.000 μαθητές στο El Salvador έχουν μάθει για το Bitcoin στην τάξη.

Παιδιά σχολείων από το Ελ Σαλβαδόρ έως και 12 ετών, διδάσκονται πως να στέλνουν την πρώτη τους συναλλαγή σε Bitcoin.

Ο αρχηγός της κοινότητας του Bitcoin Beach, Roman Martínez, είπε στην Cointelegraph ότι η εκπαίδευση σε νεαρή ηλικία για το Bitcoin, τα χρήματα και την οικονομία μπορεί να δημιουργήσει ένα πλαίσιο για πολλά από τα μη προνομιούχα παιδιά και τους διδάσκει να έχουν καλύτερη δυναμική στη ζωή.

Ο Martínez εξήγησε ότι το Bitcoin Beach εκτελεί προγράμματα μετά το σχολείο για να βοηθήσει τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν το Bitcoin.

«Κάθε Παρασκευή επισκεπτόμαστε σχολεία για εκπαίδευση στο Bitcoin όπου μιλάμε για τα χρήματα και τα όνειρα τους, τους μαθαίνουμε να στήσουν ένα πορτοφόλι Bitcoin, τους βοηθάμε να λάβουν το πρώτο τους satoshi και να κάνουν συναλλαγές».

Το “Sats” είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να αναφέρεται στο “satoshis”, τη μικρότερη μονάδα Bitcoin. Ένα bitcoin (BTC) διαιρείται σε 100 εκατομμύρια satoshi (sats).

Ο Martínez σημείωσε ότι οι μαθητές έχουν αγκαλιάσει την τεχνολογία, παρόλο που πολλοί είχαν αρχικά την εντύπωση ότι το Bitcoin ήταν δύσκολο να μαθευτεί σε παιδιά μικρότερης ηλικίας.

Εξήγησε ότι το Bitcoin Beach δίνει μεγάλη έμφαση στη διδασκαλία των μαθητών σχετικά με το Bitcoin, τα χρήματα και τις τράπεζες, επειδή αυτά τα μαθήματα δεν διδάσκονται σε μεγάλο βαθμό στα σχολεία.

«Κανείς δεν σας διδάσκει για τα χρήματα. Κάνουμε συναλλαγές κάθε μέρα, δουλεύουμε για χρήματα, εξοικονομούμε χρήματα, αλλά κανείς δεν μας το μαθαίνει ».

Ο Martínez πιστεύει ότι το Bitcoin είναι η «πιο πρόσφατη εξέλιξη του χρήματος» και διδάσκοντας στα παιδιά τα οφέλη του Bitcoin – σε συνδυασμό με άλλες δεξιότητες ζωής – θα μπορούν να αναζητήσουν καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης.

«Εάν γνωρίζουν αγγλικά, έχουν δεξιότητες υπολογιστών, γνωρίζουν για το Bitcoin και γνωρίζουν το μάρκετινγκ, μπορούν να εργαστούν εξ αποστάσεως για οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο», εξήγησε. «Αυτή είναι μια μεγάλη πόρτα που είναι ανοιχτή τώρα για όλους».

Σύμφωνα με τη λευκή του βίβλο, το Bitcoin Beach είναι ένα κίνημα για να διασφαλιστεί ότι οι δυνατότητες του Bitcoin αξιοποιούνται βοηθώντας όσους έχουν αποκλειστεί από το τραπεζικό σύστημα.

Βρίσκεται στο El Zonte – μια παραλιακή πόλη περίπου μία ώρα οδικώς νοτιοδυτικά από την πρωτεύουσα του έθνους, το Σαν Σαλβαδόρ, και μια από τις πρώτες περιοχές στη χώρα που άρχισε να δέχεται Bitcoin.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...