Οι χρήστες του Telegram μπορούν πλέον να αγοράζουν, να κάνουν ανάληψη και να ανταλλάσσουν Bitcoin

ΑρχικήΝέαΟι χρήστες του Telegram μπορούν πλέον να αγοράζουν, να κάνουν ανάληψη και...

Μοιραστείτε το

Οι χρήστες της ευρέως χρησιμοποιούμενης εφαρμογής Telegram έχουν πλέον τη δυνατότητα αγοράς, ανάληψης και ανταλλαγής Bitcoin (BTC).

Είναι αξιοσημείωτο, ωστόσο, ότι το Wallet bot και οι σχετικές υπηρεσίες του, που επιτρέπουν αυτές τις λειτουργίες, δημιουργήθηκαν από τρίτους, και όχι από το ίδιο το Telegram.

Στην πραγματικότητα, τέτοιες παρόμοιες υπηρεσίες δημιουργούνται από τρίτους προγραμματιστές που χρησιμοποιούν το ανοιχτό API της Telegram. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει το API για να αναπτύξει το δικό του bot που σχετίζεται με τα κρυπτονομίσματα, χωρίς καμία άμεση ανάμειξη με το Telegram.

Έτσι, οι χρήστες της διεπαφής ιστού @wallet μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση για αγορά, ανάληψη, ανταλλαγή και πραγματοποίηση συναλλαγών peer-to-peer (P2P) απευθείας μέσω της διεπαφής του Telegram σε Bitcoin, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση από τον λογαριασμό @wallet στις 21 Απριλίου. Αυτή η κίνηση βασίζεται στις υπάρχουσες υπηρεσίες που περιβάλλουν τα κρυπτονομίσματα που είναι ήδη δημοφιλείς στο Telegram. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Bitcoin είναι πλέον διαθέσιμο στη διεπαφή ιστού @wallet. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε, να κάνετε ανάληψη, να ανταλλάξετε και να πραγματοποιήσετε συναλλαγές P2P με το BTC απευθείας μέσω της ενημερωμένης διεπαφής του ιστού μας. Είναι πλέον δυνατή η αγορά Bitcoin χρησιμοποιώντας μια τραπεζική κάρτα ή την αγορά P2P στην ενότητα «Αγορά & Πώληση».

Η ανακοίνωση υπενθύμισε επίσης στους χρήστες ότι το ενημερωμένο «Exchange» της πλατφόρμας μπορεί τώρα να ανταλλάξει άμεσα Bitcoin, Tether (USDT) και Telegram Open Network (TON) μεταξύ τους.

Καθώς η δημοτικότητα και η υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων συνεχίζουν να αυξάνονται, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η Telegram και άλλοι φορείς της βιομηχανίας συνεχίζουν να καινοτομούν και να προσαρμόζονται για να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και προσδοκίες των χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...