Οι Crypto Millionaires αγοράζουν μαζικά Solana (SOL) και Pikamoon (PIKA)

ΑρχικήΝέαΟι Crypto Millionaires αγοράζουν μαζικά Solana (SOL) και Pikamoon (PIKA)

Μοιραστείτε το

Γιατί Solana (SOL) και Pikamoon (PIKA) είναι οι επενδυτικές ευκαιρίες για τους traders το 2023;

Πολλοί λάτρεις των κρυπτονομισμάτων είναι τόσο προσηλωμένοι στην ανοδική αγορά που ξεχνούν ότι η bear market είναι εκεί όπου γίνεται το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς και βγαίνουν χρήματα. Οι έξυπνοι επενδυτές επιλέγουν tokens υψηλής χρησιμότητας όπως το Solana (SOL) και το Pikamoon (PIKA) στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ερχόμενη ανοδική σεζόν.

Έτσι αποκομίζουν τα περισσότερα κέρδη και κεφαλαιοποιούν κάθε ανοδική κίνηση στην αγορά. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε γιατί οι εκατομμυριούχοι κρυπτονομισμάτων αγοράζουν τα Solana (SOL) και Pikamoon (PIKA) και γιατί αυτή μπορεί επίσης να είναι η καλύτερη κίνηση για εσάς το 2023.

Τι είναι το Solana;

Χάρη στην απίστευτα γρήγορη ταχύτητα συναλλαγών στο blockchain και τη συναίνεση για την απόδειξη του ιστορικού (PoH), το Solana ξεχωρίζει στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων ως μια μοναδική τεχνολογία με πολλές εφαρμογές. Η επικύρωση συναλλαγών και έξυπνων συμβολαίων εκτελείται με αστραπιαία ταχύτητα χάρη στο υβριδικό πρωτόκολλο του. Αυτό έχει προσελκύσει τόσο τους μικροεπενδυτές όσο και τους θεσμικούς επενδυτές στο έργο.

Ενώ πολλοί επενδυτές σκέφτονται εάν το Solana (SOL) θα φτάσει τα 100 $ το 2023, οι ειδικοί πιστεύουν ότι η τιμή του νομίσματος μπορεί να φτάσει τα 140 $ εάν είναι σε θέση να σπάσει με επιτυχία και να διατηρήσει πάνω από το επίπεδο αντίστασης των 26,5 $.

Δεδομένου ότι η τιμή του Solana (SOL) έχει υποχωρήσει πάνω από 90% από το υψηλό όλων των εποχών, η παρούσα τιμή του διακριτικού μπορεί να θεωρηθεί σημαντικός πυθμένας της αγοράς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εκατομμυριούχοι κρυπτονομισμάτων παίρνουν ήδη επιθετικές θέσεις αγοράς για να μην χάσουν την επικείμενη ανοδική κίνηση.

Επιπλέον, οι αναλυτές πιστεύουν ότι το Pikamoon είναι ένα άλλο πρωτοποριακό έργο που θα αποφέρει τεράστια κέρδη για τους πρώτους επενδυτές το 2023.

Τι είναι το Pikamoon;

Το Pikamoon είναι ένα κορυφαίο έργο GameFi που χτίζει το πιο προηγμένο 3D metaverse σε πραγματικό χρόνο στον κόσμο με φωτορεαλιστικά γραφικά και καθηλωτικές εικόνες. Η ομάδα του Pikamoon δεν γλίτωσε έξοδα για τη δημιουργία του καλύτερου P2E που έχει βιώσει ποτέ η βιομηχανία.

Έκαναν την επιπλέον κίνηση για να αναπτύξουν το παιχνίδι Pikamoon στην πιο προηγμένη μηχανή παιχνιδιών στον κόσμο, το Unreal Engine 5. Το Unreal Engine 5 είναι η μηχανή παιχνιδιών για αξιόλογα παιχνίδια όπως το Dungeons and Dragons, το Fortnite, το The Matrix Awakens και πολλά άλλα. Αυτή η λίστα σας δίνει μια κλεφτή ματιά σε αυτό που δημιουργεί το Pikamoon.

Επιπροσθέτως, το έργο Pikamoon καθοδηγείται από μερικά από τα πιο έξυπνα μυαλά στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων που είναι πλήρως αφοσιωμένα στο έργο.

Το επίπεδο δέσμευσης της ομάδας Pikamoon είναι εμφανές στη συμβολική διανομή του έργου, η οποία περιλαμβάνει μια περίοδο κατοχύρωσης 36 μηνών για όλα τα μέλη της ομάδας και τους συμβούλους. Αυτό δείχνει ότι ολόκληρη η ομάδα είναι σε αυτό για μακροπρόθεσμα και όχι μόνο βραχυπρόθεσμα κέρδη. Αυτό έχει ενισχύσει σημαντικά την πίστη των μελών της κοινότητας και των επενδυτών στο έργο.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...