Οι πωλήσεις του Trezor αυξάνονται κατά 900% παρά τις προειδοποιήσεις απάτης του Reddit

ΑρχικήΝέαΟι πωλήσεις του Trezor αυξάνονται κατά 900% παρά τις προειδοποιήσεις απάτης του...

Μοιραστείτε το

Οι πωλήσεις του κατασκευαστή πορτοφολιών Trezor μόλις αυξήθηκαν στα ύψη κατά 900%, παρά το γεγονός ότι οι χρήστες του Reddit προειδοποιούν ότι οι ψεύτικοι ιστότοποι phishing της Trezor προωθούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο χρήστης του Reddit bitcoin-o-rama προειδοποίησε τους χρήστες του Reddit ότι ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπει στους απατεώνες να πληρώνουν για να προωθήσουν ψεύτικους ιστότοπους Trezor και είπε στους χρήστες να μην κάνουν κλικ σε κανέναν από αυτούς τους συνδέσμους διαφημίσεων.

Η άνοδος των πωλήσεων της Trezor έρχεται μετά το γεγονός ότι ο κύριος ανταγωνιστής της Ledger προτείνει ένα νέο χαρακτηριστικό που προκάλεσε ανησυχία σε ορισμένους επενδυτές κρυπτονομισμάτων.

Η προτεινόμενη λειτουργία του Ledger, που ονομάζεται Recover, επιτρέπει στους χρήστες να εξάγουν τα ιδιωτικά κλειδιά του πορτοφολιού τους στο Ledger προκειμένου να τους βοηθήσει να ανακτήσουν τα κρυπτονομίσματα τους εάν χάσουν τα ιδιωτικά τους κλειδιά.

Το προτεινόμενο χαρακτηριστικό ενόχλησε τους ιδιοκτήτες πορτοφολιών Ledger που φοβήθηκαν ότι το Ledger θα μπορούσε ξαφνικά να αποκτήσει πρόσβαση στα ιδιωτικά τους κλειδιά, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των κρυπτονομισμάτων τους.

«Η κοινότητα κρυπτονομισμάτων μίλησε ξεκάθαρα για την επιμονή της στην ασυμβίβαστη ασφάλεια των πορτοφολιών και αυτό αντικατοπτρίζεται σε μια εξαιρετική ανάκαμψη στις πωλήσεις μας την περασμένη εβδομάδα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trezor, Matej Zak, σε δήλωση που κοινοποιήθηκε σε ειδησεογραφικά πρακτορεία κρυπτονομισμάτων.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...