Οι προβλέψεις του Cameron Winklevoss για το επόμενο Bull Run. Θα μείνουν εκτός οι ΗΠΑ;

ΑρχικήΝέαΟι προβλέψεις του Cameron Winklevoss για το επόμενο Bull Run. Θα μείνουν...

Μοιραστείτε το

Ο συνιδρυτής του Gemini, Cameron Winklevoss, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κινδυνεύουν να μείνουν πίσω στο επόμενο bull run εάν δεν υιοθετήσουν την κρυπτογράφηση.

Σε μια σειρά από tweets που δημοσίευσε στις 19 Φεβρουαρίου, ο Cameron Winklevoss προέβλεψε ότι το επόμενο bull run κρυπτογράφησης θα ξεκινήσει στην Ανατολή και θα αποδείξει ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Ο Winklevoss στα tweets του, δήλωσε ότι νιώθει δυσαρέσκεια για την αδυναμία των Ηνωμένων Πολιτειών να παρέχουν σαφείς ρυθμιστικές κατευθυντήριες γραμμές για τη βιομηχανία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Ο επενδυτής κρυπτογράφησης ισχυρίστηκε ότι οι κυβερνήσεις που δεν προσέφεραν «σαφείς κανόνες και ειλικρινείς κατευθυντήριες γραμμές» για τον τομέα των κρυπτονομισμάτων θα μπορούσαν να χάσουν αυτό που πιστεύει ότι θα είναι η πιο σημαντική οικονομική ανάπτυξη που έχει δει ο κόσμος μετά την «άνοδο του εμπορικού Διαδικτύου».

Ο Winklevoss πρότεινε επίσης ότι η αντίθετη στάση των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με τους κανονισμούς κρυπτογράφησης σημαίνει ότι είναι πιθανό να μείνει εκτός στη διαμόρφωση και την προστασία της μελλοντικής χρηματοοικονομικής υποδομής, η οποία πιστεύει ότι θα επικεντρωθεί γύρω από την κρυπτογράφηση.

Το BTC καταγράφει αύξηση 50% και σηματοδοτεί την επερχόμενη ανοδική πορεία

Τα σχόλια του Winklevoss έρχονται σε συνέχεια της δραματικής αύξησης του bitcoin σε πάνω από 25.000 δολάρια. Οι αναλυτές υποστήριξαν ότι η πρόσφατη επίδειξη ισχύος του κρυπτονομίσματος θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η αγορά προετοιμάζεται για μια ανοδική πορεία στο άμεσο μέλλον. Το BTC έφτασε στο χαμηλό των 15.599 δολαρίων τον Νοέμβριο του 2022, αλλά έχει αυξηθεί κατά περίπου 50% από τότε.

Bitcoin price movement from December 2022 to February 2023. Source: CoinMarketCap

Σύμφωνα με το CoinMarketCap, η αξία του BTC είχε μειωθεί κατά 3,28% τις τελευταίες 24 ώρες για να διαπραγματευτεί στα 23.930,25 δολάρια αφού ξεπέρασε για λίγο το όριο των 25.000 δολαρίων. Ωστόσο, πολλοί αναλυτές της αγοράς πιστεύουν ότι η ανοδική αγορά έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τον Cameron Winklevoss, η πρόσφατη αύξηση της τιμής του BTC, ειδικά μετά την καταστροφή του FTX που αναστάτωσε τη βιομηχανία, δείχνει ξεκάθαρα ότι ο κλάδος ανέκαμψε και προχωρά παρακάτω.

Τι νέα από τo Gemini

Ο δίδυμος αδερφός του Cameron και συνιδρυτής του Gemini, Tyler έχει προτείνει ότι εάν εγκριθεί ένας προτεινόμενος κανόνας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC), το Gemini θα θεωρηθεί ως πιστοποιημένος θεματοφύλακας.

Στις 15 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος της SEC, Gary Gensler, πρότεινε να συμπεριληφθούν οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στους ομοσπονδιακούς νόμους περί φύλαξης. Εάν η πρόταση του Gensler επρόκειτο να γίνει νόμος, τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης θα έπρεπε να διαχωρίσουν τα χρήματα τους από τα κεφάλαια των πελατών τους και να υποβληθούν σε πιο αυστηρές διαδικασίες εγγραφής για να αναγνωριστούν ως ειδικευμένοι θεματοφύλακες. Σύμφωνα με τον Tyler Winklevoss, συμμορφώνονται ήδη με τις απαιτήσεις κεφαλαίου, την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τους κανονισμούς για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...