Πάμε για ένα στοίχημα με τον Musk; Δίνει 1εκ. DOGE στον νικητή

ΑρχικήΝέαΠάμε για ένα στοίχημα με τον Musk; Δίνει 1εκ. DOGE στον νικητή

Μοιραστείτε το

Ο Musk έφερε τα πάνω κάτω πριν λίγες μέρες στο twitter όταν είχε αλλάξει το logo του twitter με ένα σκύλο Shiba Inu. Ωστόσο, παρατηρήσαμε ότι ο Musk είναι παιχνιδιάρης και ανοιχτός στις προκλήσεις και επανέρχεται τώρα στο twitter με ένα στοίχημα με ανταμοιβή 1εκ. DOGE

Ο Musk προσφέρει μέσω Twitter μια ανταμοιβή 1 εκατομμυρίου DOGE, που ισοδυναμεί με περίπου 83.500 δολάρια, σε όποιον μπορεί να αποδείξει ότι είναι ιδιοκτήτης ορυχείου σμαραγδιού. Το στοίχημα έρχεται αφού ο λογαριασμός Twitter DogeDesigner (@cb_doge), δημοφιλής στην κοινότητα Dogecoin, ισχυρίστηκε ότι ο Elon Musk δεν είχε ποτέ ορυχείο σμαραγδιού. Δείτε το πιο κάτω tweet.

“Ανοιχτή προσφορά 69.420 DOGE σε όλα τα ΜΜΕ που δημοσιεύουν ψευδείς πληροφορίες. Στείλτε μου μια απόδειξη της ύπαρξης του και πάρτε το DOGE σας», έγραψε ο influencer, με τον οποίο ο δισεκατομμυριούχος επικοινωνούσε συχνά τις τελευταίες εβδομάδες.Ο Musk απάντησε: “Θα πληρώσω ένα εκατομμύριο Dogecoin για την απόδειξη της ύπαρξης αυτού του ορυχείου!”

Τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία;

Οι αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την υποτιθέμενη ιδιοκτησία του ορυχείου σμαραγδιού από τον Musk χρονολογούνται από το 2014. Σε μια συνέντευξη στο Forbes εκείνο το έτος, ο ίδιος ο Musk μίλησε για αυτό το θέμα.

Ο freelancer Jim Clash πήρε μια συνέντευξη από τον Musk ο οποίος είπε την ιστορία του ορυχείου για τον αποθανόντα πλέον πατέρα του, Έρολ Μασκ.

«Αυτό θα ακουστεί κάπως τρελό, αλλά ο πατέρας μου είχε επίσης μερίδιο σε ένα ορυχείο σμαραγδιού στη Ζάμπια», ανέφερε ο Musk, όπως αποκάλυψε επίσης ο YouTuber και podcaster Cody Johnston μέσω Twitter ως απάντηση στο στοίχημα.

Το θέμα του ορυχείου πήρε ξανά διαστάσεις τον Ιανουάριο. Ο Musk αρνήθηκε την ύπαρξη του ορυχείου, γράφοντας στο Twitter: «Το ψεύτικo ορυχείο είναι τόσο ενοχλητικό. Λοιπόν πού ακριβώς βρίσκεται αυτό το πράγμα!;”

Ο κριτικός Πάρις Μαρξ δήλωσε στη συνέχεια: «Ο Musk και η οικογένεια του φαίνονται ιδιαίτερα ευαίσθητοι στη διαμόρφωση της αφήγησης για την ιστορία τους τελευταία, ειδικά γύρω από το ορυχείο. Συμπεριφέρονται σαν να μην το έχουν ξανακούσει, παρόλο που το καμάρωνε στο Forbes το 2014».

Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει το ορυχείο; Ιδού η απορία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...