Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

ΑρχικήΝέαΠοια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για...

Μοιραστείτε το

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει σημαντικά κέρδη, κυρίως λόγω του Bitcoin (BTC) και αυτή η τάση φαίνεται να παρουσιάζει μια ευκαιρία για τους επενδυτές.

Καθώς η χρονιά ολοκληρώνεται, σε συνδυασμό με την εορταστική περίοδο, ορισμένα κρυπτονομίσματα ξεχωρίζουν ως ευκαιρίες για τους επενδυτές να εξετάσουν, με στόχο να αποκομίσουν μελλοντικές ανταμοιβές. Ως εκ τούτου, η Finbold έχει εντοπίσει τα ακόλουθα πέντε κρυπτονομίσματα για επένδυση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των Χριστουγέννων.

1.Cardano (ADA)

Το οικοσύστημα Cardano (ADA), το οποίο δίνει προτεραιότητα στην επεκτασιμότητα, τη διαλειτουργικότητα και τη βιωσιμότητα, γνωρίζει αξιοσημείωτη ανάπτυξη στην αναπτυξιακή δραστηριότητα. Αυτό είναι μέρος των προσπαθειών για επέκταση των περιπτώσεων χρήσης και ενίσχυση της αξίας του διακριτικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ADA έχει αναδειχθεί ως μια ελκυστική επιλογή για την εορταστική περίοδο, δεδομένου ότι το token είχε ένα bull run τις τελευταίες ημέρες, σημειώνοντας ράλι πάνω από 50% τον Δεκέμβριο.

2. Solana (SOL)

Το Solana (SOL) έχει επιδείξει ανθεκτικότητα τους τελευταίους μήνες, ανακάμπτοντας από μια σημαντική διόρθωση κατά τη διάρκεια του έπους κατάρρευσης της FTX. Πέρα από την ανθεκτικότητα, το Solana τοποθετείται για υιοθέτηση μέσω στρατηγικών πρωτοβουλιών παράλληλα με την κυκλοφορία προϊόντων και τις συνεργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διάφορες πρωτοβουλίες, όπως η κυκλοφορία του smartphone Saga, αναδεικνύουν ένα πιθανό ανοδικό αίσθημα για το SOL. Από αυτή την άποψη, οι πωλήσεις συσκευών εκτοξεύτηκαν αφού διαπιστώθηκε ότι οι συσκευές συνοδεύονται από δωρεάν BONK airdrop, ενώ τα διακριτικά SPL του Solana έχουν αυξημένη ζήτηση μετά την εισαγωγή τους από την Coinbase.

3. Polygon (MATIC)

Το Polygon (MATIC), ένα blockchain κλιμάκωσης, είναι μια πολλά υποσχόμενη χριστουγεννιάτικη επένδυση που υποστηρίζεται από σημαντική δραστηριότητα on-chain. Η αυξανόμενη δραστηριότητα των φαλαινών προς τα τέλη Νοεμβρίου, με τις φάλαινες MATIC να αγοράζουν 120 MATIC μέσα σε μια εβδομάδα, σηματοδοτεί μια ανοδική τάση για το διακριτικό.

Συγκεκριμένα, το Polygon έχει κάνει βήματα στο μέτωπο ανάπτυξης, παρουσιάζοντας το Polygon Portal για να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη στον τομέα Web3. Επιπλέον, η ολοκλήρωση της δοκιμαστικής έκδοσης για τον κόμβο Polygon Miden συμβάλλει περαιτέρω στην ευρωστία του δικτύου και σηματοδοτεί ένα πιθανό ράλι.

4. Avalanche (AVAX)

Το Avalanche (AVAX) ξεχωρίζει ως ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο έτοιμο για σημαντικά κέρδη εν μέσω συνολικών βραχυπρόθεσμων ανακλήσεων της αγοράς. Η AVAX σημείωσε διαδοχικές αυξήσεις τιμών, διαπραγματεύοντας πάνω από το επίπεδο υποστήριξης των $40.

Οι αναλυτές προβλέπουν στόχο 50 $ τις επόμενες εβδομάδες, καθώς επενδυτές υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των Digital Currency Group (DCG), Galaxy Digital και CoinShares, εκφράζουν ανοδικά συναισθήματα για το Avalanche που θα ξεκινήσει το 2024.

5. Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin, το πρωτοποριακό κρυπτονόμισμα, σημείωσε πρόσφατα ράλι, ξεπερνώντας το όριο των 40.000 δολαρίων, εν μέρει τροφοδοτούμενο από την προσδοκία γύρω από την πιθανή έγκριση ενός spot διαπραγματεύσιμου αμοιβαίου κεφαλαίου Bitcoin (ETF). Η συναίνεση της αγοράς υποδηλώνει ότι το Bitcoin είναι έτοιμο για υψηλό ρεκόρ μετά την έγκριση, προσελκύοντας σημαντικό θεσμικό κεφάλαιο.

Το επερχόμενο Bitcoin halving που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος θεωρείται επίσης βασικός καταλύτης για την αύξηση της αξίας του περιουσιακού στοιχείου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ράλι του Bitcoin έχει καταγράψει μια παύση τις τελευταίες ημέρες, προσφέρει μια ευκαιρία για επενδύσεις, με τη γενική αγορά να αναμένει ένα μελλοντικό ράλι.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...

Μείωση των αποθεμάτων Bitcoin σε ανταλλακτήρια μετά το 2020. Γιατί είναι σημαντικό;

Την τελευταία δεκαετία, υπήρξε μια σημαντική αλλαγή στα αποθέματα...