Ποια θα είναι η τιμή του Cardano την 1η Μαρτίου του 2023 σύμφωνα με τον αλγόριθμο μηχανικής μάθησης (AI)

ΑρχικήΝέαΠοια θα είναι η τιμή του Cardano την 1η Μαρτίου του 2023...

Μοιραστείτε το

Η αξία του Cardano (ADA) απέτυχε να διατηρηθεί πάνω από το επίπεδο αντίστασης των $0,40.

Παρά το γεγονός ότι εξαρτάται από τη γενική κίνηση της αγοράς, το ADA στηρίζεται σε αυξημένη δραστηριότητα ανάπτυξης δικτύου και υιοθέτησης για να προκαλέσει ένα ράλι τιμών, καθιστώντας τη μελλοντική αξία του περιουσιακού στοιχείου σημείο ενδιαφέροντος.

Σε αυτήν την περίπτωση, η Finbold έχει αναθεωρήσει τις προβλέψεις τιμών με βάση τον αλγόριθμο μηχανικής μάθησης που παρέχεται από την PriceProjections. Σύμφωνα με την πλατφόρμα, το ADA είναι πιθανό να διατηρήσει μια ανοδική δυναμική τις επόμενες ημέρες για να διαπραγματευτεί στα $0,39035 την 1η Μαρτίου 2023, σύμφωνα με στοιχεία που ελήφθησαν στις 23 Φεβρουαρίου.

Οι εκτιμήσεις τιμών αντιπροσωπεύουν κέρδη μικρότερα από 1% από την αξία του ADA τη στιγμή της δημοσίευσης.

ADA 30-day price forecast. Source: PricePredictions

Η πρόβλεψη τιμής ADA βασίζεται σε διαφορετικούς τεχνικούς δείκτες, όπως οι ζώνες Bollinger (BB), οι κινούμενοι μέσοι όροι (MA), η απόκλιση σύγκλισης κινούμενου μέσου όρου (MACD), ο δείκτης σχετικής ισχύος (RSI) και άλλοι.

Ανάλυση τιμών ADA

Η αξία του ADA βρίσκεται στα $0,39 με ημερήσια κέρδη περίπου 0,5%. Στο εβδομαδιαίο διάγραμμα, το Cardano υποχωρεί πάνω από 2%.

ADA seven-day price chart. Source: Finbold

Επίσης, μια ανασκόπηση της μονοήμερης τεχνικής ανάλυσης του Cardano στο TradingView υποδηλώνει ανοδική πορεία για το διακριτικό αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

ADA technical analysis. Source: TradingView

Καθώς τα συναισθήματα του ADA παραμένουν ανοδικά, το περιουσιακό στοιχείο βασίζεται στην αυξημένη ανάπτυξη του δικτύου που επιδιώκει να ωθήσει το Cardano ώστε να αναλάβει οντότητες όπως το Ethereum (ETH). Μία από τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις που έγινε μεγάλο θέμα με σκοπό να αρχίσει ένα ράλι τιμών είναι η αναβάθμιση Valentine (SECP), η οποία στοχεύει στη βελτίωση των χαρακτηριστικών ασφάλειας και διαλειτουργικότητας στο blockchain.

Άλλες δραστηριότητες του δικτύου περιλαμβάνουν την ανάπτυξη γύρω από τη λειτουργία έξυπνων συμβάσεων που συνεχίζει να αυξάνεται, με τον αριθμό των σεναρίων Plutus να πλησιάζει το ορόσημο των 6.000. Ομοίως, οι συναλλαγές με blockchain Cardano έχουν ξεπεράσει το όριο των 61,4 εκατομμυρίων.

Επιπλέον, η κοινότητα των κρυπτονομισμάτων παρακολουθεί τα γεγονότα γύρω από τον ιδρυτή του Cardano, Charles Hoskinson, ο οποίος έχει δεχθεί επικρίσεις επειδή πρότεινε ότι η μετάβαση στο ενδεχόμενο ποντάρισμα μπορεί να βοηθήσει στην ευθυγράμμιση του τομέα κρυπτογράφησης με τις απαιτήσεις των ρυθμιστών. Αυτό συμβαίνει αφού οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ ξεκίνησαν μια καταστολή των δραστηριοτήτων staking.

Όπως αναφέρθηκε από την Finbold, ο Hoskinson απάντησε στους επικριτές λέγοντας ότι το ενδεχόμενο staking είναι ένα προαιρετικό υποθετικό χαρακτηριστικό που δεν έχει φτάσει ακόμη στο στάδιο ανάπτυξης του Cardano.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...