Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα “shitcoin” σε λιγότερο από 23 δευτερόλεπτα

ΑρχικήΝέαΠώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα "shitcoin" σε λιγότερο από 23 δευτερόλεπτα

Μοιραστείτε το

Ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει πώς ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο κρυπτονόμισμα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Με τα memecoins να έχουν τραβήξει την προσοχή της ευρύτερης βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες εβδομάδες, εμφανίστηκε ένα viral βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς πόσο εύκολο είναι για όποιον έχει σύνδεση στο Διαδίκτυο να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο κρυπτονόμισμα από την αρχή.

Ένα βίντεο της 6ης Μαΐου από τον Johnny Shankman, τον δείχνει να ολοκληρώνει ένα “speedrun” δημιουργίας και ανάπτυξης ενός εντελώς νέου token, που ονομάστηκε χιουμοριστικά “EASY_MONEY”, σε μόλις 27 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, το ρεκόρ καταρρίφθηκε μόλις μια μέρα αργότερα, φτάνοντας στα 22,45 δευτερόλεπτα.

Ο όρος “shitcoin” είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων και αναφέρεται σε οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα θεωρείται χαμηλής ποιότητας ή απάτη. Ο όρος χρησιμοποιείται γενικά για να περιγράψει κρυπτονομίσματα που έχουν ελάχιστη έως καθόλου περίπτωση χρήσης στον πραγματικό κόσμο και δεν υπάρχει σαφής οδικός χάρτης ανάπτυξης.

Ο όρος “speed run” προέρχεται από την κοινότητα του gaming και συνήθως χρησιμοποιείται σε σχέση με την ολοκλήρωση ενός παιχνιδιού ή ενός επιπέδου σε ένα παιχνίδι, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Στο πλέον viral βίντεο, ο Shankman δείχνει πώς οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει γρήγορα ένα νέο token χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Contracts Wizard, που δημιουργήθηκε από την εταιρεία ασφάλειας OpenZeppelin. Το εργαλείο Contacts Wizard δημιουργεί κώδικα για ένα διακριτικό ERC-20 με μερικά γρήγορα κλικ. Στο πρόγραμμα, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια σειρά από πιθανές δυνατότητες για το διακριτικό τους.

Αφού δημιουργηθεί ο κώδικας, ο Shankman χρησιμοποιεί μια εφαρμογή που ονομάζεται Remix, η οποία συγκεντρώνει το έξυπνο συμβόλαιο του διακριτικού και το αναπτύσσει σε ένα δεδομένο δίκτυο blockchain. Στο βίντεο, ο Shankman επιλέγει να αναπτύξει το διακριτικό του EASY_MONEY (EZ) στο δίκτυο δοκιμών Ethereum.

Ο Shankman στην ενότητα σχολίων σημειώνει ότι το βίντεο ήταν «μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς» και διευκρινίζει ότι η ανάπτυξη του EASY_MONEY στο δίκτυο δοκιμών Ethereum, δεν αποτελεί πραγματικό token. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο του Shankman λήφθηκε από αρκετούς μεγάλους λογαριασμούς στο Crypto Twitter.

Η δημοτικότητα της ανάρτησης του Shankman έρχεται σε μια εποχή όπου τα “shitcoins” έχουν κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα σε όλο το ευρύτερο οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων. Η πρόσφατη έκρηξη των memecoins οδηγήθηκε σε μεγάλο βαθμό από ένα διακριτικό με θέμα τον βάτραχο που ονομάζεται Pepe, το οποίο έχει δει την αξία του να αυξάνεται περισσότερο από 5.000% από την έναρξη του στις 14 Απριλίου.

Σε λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, ένα νέο βίντεο εμφανίστηκε από έναν άλλο λογαριασμό στο Twitter, που έδειχνε την ίδια διαδικασία να ολοκληρώνεται σε μόλις 22,45 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας ένα νέο ανεπίσημο ρεκόρ για το memecoin speedrun.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...