Πότε θα είναι το επόμενο all-time high για το Bitcoin σύμφωνα με τους αναλυτές;

ΑρχικήΝέαΠότε θα είναι το επόμενο all-time high για το Bitcoin σύμφωνα με...

Μοιραστείτε το

Το Bitcoin (BTC) αγωνίζεται να ξεπεράσει το κρίσιμο επίπεδο τιμών των 30.000 δολαρίων τις τελευταίες εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι κέρδισε υποστήριξη από παράγοντες όπως η τραπεζική κρίση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Καθώς το Bitcoin παρουσιάζει χαμηλές επιδόσεις, οι αναλυτές της αγοράς παρακολουθούν στενά την επόμενη τροχιά των τιμών του, ειδικά όσον αφορά το επόμενο all-time high.

Συγκεκριμένα, ένας αναγνωρισμένος αναλυτής στο Twitter ο ‘El_crypto_prof΄, στις 13 Μαΐου πρότεινε ότι η δράση των τιμών του Bitcoin ακολουθεί ένα μοτίβο από υψηλότερα υψηλά και υψηλότερα χαμηλά, κάτι που συχνά οδηγεί σε ράλι. Αυτό σημαίνει ότι καθώς η αξία του κρυπτονομίσματος αυξάνεται, τείνει να αυξάνεται ακόμη πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα την εκθετική ανάπτυξη.

Με βάση αυτό το μοτίβο, ο αναλυτής πρότεινε ότι το Bitcoin θα μπορούσε να επιτύχει ένα νέο υψηλό όλων των εποχών πριν από το 2025. Αυτό συμβαίνει επειδή το κρυπτονόμισμα παρουσιάζει σταθερά μια σειρά από υψηλότερα χαμηλά τους τελευταίους μήνες, γεγονός που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για δημιουργήσει ένα νέο all-time high.

Εκτός από τις τάσεις των ιστορικών μοτίβων, το Bitcoin βασίζεται επίσης σε παράγοντες όπως το επερχόμενο halving και η πιθανή κανονιστική σαφήνεια ως πιθανή βάση για ένα νέο υψηλό όλων των εποχών. Το τελευταίο υψηλό ρεκόρ ήταν στα τέλη του 2021, όταν το περιουσιακό στοιχείο εφτασε σχεδόν στα $69.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Bitcoin δεν ήταν σε θέση να διατηρήσει κέρδη πάνω από το επίπεδο των $30.000 από τα μέσα Απριλίου. Από τις 12 Μαΐου, το κρυπτονόμισμα είδε το χαμηλότερο επίπεδο συναλλαγών του από τα μέσα Μαρτίου, πέφτοντας κάτω από τα 27.000 δολάρια λόγω της συνεχιζόμενης αστάθειας που τροφοδοτείται από τη χαμηλή ρευστότητα στις αγορές κρυπτονομισμάτων.

Οι ανανεωμένες απώλειες στο Bitcoin μπορούν επίσης να αποδοθούν στον αυξημένο ρυθμιστικό έλεγχο στον κλάδο. Πρόσφατα, η εταιρεία εξόρυξης Bitcoin Marathon Digital έλαβε κλήτευση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC), η οποία εγείρει ανησυχίες για πιθανές παραβιάσεις της ομοσπονδιακής νομοθεσίας περί κινητών αξιών μέσω συναλλαγών με συνδεδεμένα μέρη. Αυτή η εξέλιξη έχει δημιουργήσει αβεβαιότητα για την εισηγμένη εταιρεία εξόρυξης.

Καθώς το Bitcoin φαίνεται να προσπαθεί να ανακτήσει ένα νέο υψηλό ρεκόρ, η κοινότητα κρυπτονομισμάτων προβλέπει μια πιθανή πτώση της τιμής τις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με έκθεση της Finbold, μια κοινότητα κρυπτονομισμάτων με ιστορική ακρίβεια 82% προέβλεψε ότι το Bitcoin πιθανότατα θα πέσει και θα διαπραγματεύεται στις $24.753 στις 31 Μαΐου.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...