Πούλησε ETH αξίας 41 εκατομμυρίων δολαρίων λίγο πριν από την κατάρρευση της αγοράς

ΑρχικήΝέαΠούλησε ETH αξίας 41 εκατομμυρίων δολαρίων λίγο πριν από την κατάρρευση της...

Μοιραστείτε το

Την τελευταία εβδομάδα, το CoinMarketCap αναφέρει ότι το Ethereum (ETH) έχει χάσει το 10,31% της αξίας του, σημειώνοντας μια εξαιρετικά αρνητική απόδοση.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της απώλειας τιμής προήλθε από ένα γενικό κραχ της αγοράς την Πέμπτη, κατά το οποίο περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια εξαφανίστηκαν από το συνολικό ανώτατο όριο της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Είναι ενδιαφέρον ότι η εξέχουσα εταιρεία ανάλυσης on-chain, Lookonchain αναφέρει ότι μια συγκεκριμένη «έξυπνη» φάλαινα μπόρεσε να αποφύγει αυτή την αναταραχή στην αγορά ρευστοποιώντας μια σημαντική ποσότητα ETH ακριβώς πριν από την κατάρρευση της αγοράς.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή από το Lookonchain, μια συγκεκριμένη κρυπτοφάλαινα πούλησε 22.341 ETH, αξίας περίπου 41 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγο πριν από την ύφεση της αγοράς κρυπτονομισμάτων αυτή την εβδομάδα. Επαινώντας αυτή την κίνηση ρευστοποίησης, η ομάδα ανάλυσης περιγράφει τον επενδυτή ως «πολύ έξυπνο».

Ωστόσο, ενώ αυτή η φάλαινα μπορεί να απέφυγε τη γενική συντριβή της αγοράς, η Lookonchain ανέφερε ότι εξακολουθούν να καταγράφουν απώλειες ύψους 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η αγορά κρυπτονομισμάτων υπέστη εκτεταμένη απώλεια την Πέμπτη, με τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία να παρουσιάζουν σημαντικές πτώσεις των τιμών. Βάσει πολλαπλών αναφορών, αυτή η πτωτική τάση της αγοράς πυροδοτήθηκε από τα νέα της εταιρείας SpaceX που ρευστοποιεί όλες τις αποθήκες Bitcoin (BTC) αξίας 373 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως πολλοί θα προέβλεπαν, αυτό οδήγησε σε ένα τεράστιο ξεπούλημα στην αγορά, με την τιμή του Bitcoin να μειώνεται κατά 12% και να διαπραγματεύεται περίπου 25.400 δολάρια. Το ETH, μεταξύ άλλων κρυπτονομισμάτων, ακολούθησε την τροχιά του Bitcoin πέφτοντας από 1.808 $ σε διαπραγμάτευση έως και 1.615 $.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...