Προοπτική Bitcoin 2023-2027: Βull run λίγο πριν το halving;

ΑρχικήΝέαΠροοπτική Bitcoin 2023-2027: Βull run λίγο πριν το halving;

Μοιραστείτε το

Παρόλο που το Bitcoin (BTC) επιστρέφει στoν κατά κύριο λόγο πλάγιο τρόπο διαπραγμάτευσης, όπως και η πλειονότητα των άλλων περιουσιακών στοιχείων στην αγορά κρυπτονομισμάτων, το μέλλον του έχει τη δυνατότητα για τεράστια κέρδη, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη το επερχόμενο halving του 2024.

Συγκεκριμένα, ο αναλυτής κρυπτονομισμάτων Stockmoney Lizards προβλέπει ότι «πιθανότατα θα δούμε την έναρξη ενός bull run λίγο πριν το halving », σύμφωνα με τη λεπτομερή ανάλυση των μοτίβων διαγραμμάτων του Bitcoin που κοινοποιήθηκε σε μια ανάρτηση στο X στις 4 Οκτωβρίου.

Εξηγώντας αυτό το σκεπτικό, ο εμπειρογνώμονας απαρίθμησε τους κύριους παράγοντες που παίζουν για αυτό το σενάριο, ξεκινώντας με το μοτίβο της διαπραγμάτευσης Bitcoin στο εύρος διόρθωσης (όπως το 2019/2020) που χωρίζονται από δύο γραμμές τάσης (κίτρινη περιοχή, μπλε πλαίσιο), που υποδεικνύονται από τους κινούμενους μέσους όρος απόκλιση σύγκλισης (MACD) και η τελευταία του ώθηση που σηματοδοτεί μια προσπάθεια να σπάσει την ανώτερη γραμμή αντίστασης.

Επιπλέον, το δεύτερο είναι το περιβάλλον, το οποίο έχει δείξει ότι το Bitcoin έχει δύο δυνητικά ανοδικά τρίμηνα μπροστά με δύο σημαντικούς καταλύτες – τον ενθουσιασμό πριν από το halving και την αναμενόμενη έγκριση spot Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF) με πολλά χρήματα να εισρέουν, παρά τη γενική μακροοικονομική κατάσταση.

Τέλος, η γενική κατάσταση προτείνει ότι:

«Χώρες, μεγάλα ιδρύματα και μεγάλες μάζες λιανικών επενδυτών φαίνεται σιγά-σιγά να καταλαβαίνουν ότι το fiat είναι καταδικασμένο και το Bitcoin είναι απόδειξη του πληθωρισμού. Παρόλο τον θόρυβο (πληθωρισμό, επιτόκια, τι συμβαίνει με τον S&P 500, κ.λπ.), αυτό τελικά θα οδηγήσει την τιμή υψηλότερα;

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...