Προβλέπεται μεγάλη άνοδος για τα Ethereum based Altcoins, σύμφωνα με την Santiment

ΑρχικήΝέαΠροβλέπεται μεγάλη άνοδος για τα Ethereum based Altcoins, σύμφωνα με την Santiment

Μοιραστείτε το

Μια κορυφαία εταιρεία ανάλύσεων δήλωσε ότι ένα altcoin που βασίζεται στο Ethereum (ETH) θα μπορούσε να προετοιμαστεί για μια μεγάλη αύξηση.

Σύμφωνα με έκθεση της Santiment, το ApeCoin (APE), το token της Bored Ape Yacht Club community, εμφανίζει μια παρόμοια on-chain σήμανση με το Stargate Finance (STG) πριν από τη σημαντική αύξηση της τιμής του. Αυτό υποδηλώνει ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον και δραστηριότητα στο ApeCoin, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αύξηση τιμής παρόμοια με αυτή που είδαμε στο STG.

Source: Santiment

Σύμφωνα με τη Santiment, η δραστηριότητα του δικτύου της APE είναι ανοδική, κάτι που δηλώνει ότι θα μπορούσε να είναι σημάδι για μια έκρηξη προς τα πάνω.

“Το είδαμε πρόσφατα με το Stargate Finance. Μετά από μια περίοδο αυξημένης δραστηριότητας στο δίκτυο, η τιμή του STG εκτινάχθηκε. Θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο πράγμα και με το Apecoin;”

“Σίγουρα μοιάζει.. Βλέπουμε αυξημένη δραστηριότητα στο APE, με τους κάχους token να αυξάνουν τα υπάλοιπα τους. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι οι μικροεπενδυτές μπαίνουν στο παιχνίδι και αυτό θα μπορούσε να είναι σημάδι αύξησης των τιμών».

Παρόλο που το APE δίνει μια bullish on-chain ένδειξη, η Santiment λέει ότι το σήμα δεν εγγυάται ότι το metaverse-focused altcoin θα αυξηθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με την έκθεση της Santiment, το ApeCoin (APE) μπορεί να είναι το πρώτο κρυπτονόμισμα που θα επωφεληθεί αν οι traders αλλάξουν θετική στάση απέναντι στα κρυπτονομίσματα.

«Φυσικά, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτό θα συμβεί. Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι απρόβλεπτη και όλα μπορούν να συμβούν. Ωστόσο, εαν η αγορά αποφασίσει να αλλάξει, το Apecoin θα μπορούσε να είναι σε προνομιακή θέση και να επωφεληθεί. Λειτούργησε για το Stargate και θα μπορούσε να λειτουργήσει και για το Apecoin. Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε».

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...