Revolut: Eγκαινιάζει το crypto staking σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΕΟΧ

ΑρχικήΝέαRevolut: Eγκαινιάζει το crypto staking σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΕΟΧ

Μοιραστείτε το

Καθώς η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να εισχωρεί στην επικρατούσα τάση, η Revolut έχει αναπτύξει υπηρεσίες crypto staking για τους χρήστες της στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), επιτρέποντας τους να αποκομίσουν κέρδη.

Πράγματι, η Revolut, η οποία προσφέρει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της εφαρμογής για κινητά και της κάρτας Revolut, επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κλειδώνουν τα ψηφιακά τους στοιχεία για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, λαμβάνοντας επιστροφές στο υπόλοιπο τους, δήλωσε η τράπεζα στις 7 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τη Revolut, οι πελάτες θα είναι σε θέση να κερδίσουν έως και 11,65% ετήσια ποσοστιαία απόδοση (APY). Προς το παρόν, η λειτουργία πονταρίσματος κυκλοφορεί μόνο για τέσσερα κρυπτονομίσματα– Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Polkadot (DOT) και Tezo (XTZ).

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, ο Γενικός Διευθυντής κρυπτογράφησης της Revolut, Emil Urmanshin εξέφρασε τον ενθουσιασμό της ομάδας του και εξήγησε ότι η εισαγωγή του πονταρίσματος ήταν ένα σημαντικό βήμα για την Τράπεζα.

«Θέλουμε να επιτρέψουμε στους χρήστες να κάνουν περισσότερα με τα ψηφιακά περιουσιακά τους στοιχέια – όπως αναλήψεις και καταθέσεις, καθώς και να κερδίζουν τόκους για τα κρυπτονομίσματα τους μέσω πονταρίσματος. Το ποντάρισμα είναι το πρώτο ορόσημο στον οδικό μας χάρτη για το 2023, και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που βοηθάμε τους χρήστες να λειτουργήσουν τα κρυπτονομίσματα τους και να κερδίσουν αποδόσεις από τα υπόλοιπα τους στη Revolut».

Άλλα επιτεύγματα κρυπτογράφησης της Revolut

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η πρόσφατη προσθήκη της τράπεζας δεν είναι η πρώτη από τις προσπάθειες της που επικεντρώνονται στην κρυπτογράφηση. Τον Ιούνιο του 2020, παραχώρησε στους χρήστες νομικό έλεγχο επί των κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων τους, επιτρέποντας αναλήψεις Bitcoin (BTC) τον Απρίλιο του 2021 και επεκτείνοντας συνεχώς την υποστήριξή του για συναλλαγές κρυπτογράφησης όλα αυτά τα χρόνια.

Τον Αύγουστο του 2022, η Revolut παρουσίασε αγγελίες εργασίας για 13 θέσεις που σχετίζονταν με κρυπτογράφηση, ως μέρος των σχεδίων της να αυξήσει το εργατικό δυναμικό της κατά 20%, φέρνοντας υπαλλήλους στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ταυτόχρονα, η Revolut εξασφάλισε ρυθμιστική έγκριση για να προσφέρει υπηρεσίες κρυπτογράφησης σε εκατομμύρια χρήστες της στην Ευρώπη, καθώς επιλέχθηκε ως πάροχος υπηρεσιών κρυπτογράφησης (CASP) για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CYSEC).

Την εξέλιξη αυτή ακολούθησε το γεγονός ότι, η τράπεζα μείωσε τις προμήθειες συναλλαγών κρυπτογράφησης κατά 20% από τις 3 Οκτωβρίου 2022, επιτρέποντας στους πελάτες να αγοράζουν και να πουλούν ψηφιακά περιουσιακά στοιχέια με προμήθειες που κυμαίνονται «από 2,50% έως 1,99% ή 0,99 ευρώ, όποιο είναι υψηλότερο».

Πιο πρόσφατα, τον Νοέμβριο του 2022, η Revolut ανακοίνωσε την εισαγωγή μιας κάρτας κρυπτογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιτρέποντας στους κατοίκους της να αγοράζουν καθημερινά αντικείμενα χρησιμοποιώντας το Dogecoin (DOGE), καθώς και να λάβουν επιστροφή 1% για αγορές που πραγματοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας ένα από τα σχεδόν εκατό υποστηριζόμενα ψηφιακά στοιχεία.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...