Shiba Inu Metaverse αποκαλύπτει το The Rocket Pond: Ένα νέο hub στον εικονικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων

ΑρχικήΝέαShiba Inu Metaverse αποκαλύπτει το The Rocket Pond: Ένα νέο hub στον...

Μοιραστείτε το

Με την ανακοίνωση του Rocket Pond, το Shiba Inu αναδεικνύει το ενδιαφέρον του για τον κόσμο του metaverse και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει στους χρήστες και τους επενδυτές

Το έργο Shiba Inu metaverse έχει σχεδόν ολοκληρωθεί αποκαλύπτοντας το ολοκληρωμένο σχέδιο του νεότερου hub, το οποίο θα ονομάζεται The Rocket Pond. Στο πλαίσιο των κρυπτονομισμάτων, το hub αναφέρεται συνήθως σε μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα.

Η ομάδα Shiba Inu ανακοίνωσε κάποια επερχόμενα σχέδια για τον εικονικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της αποκάλυψης του Rocket Pond τις επόμενες ημέρες και ενός τουρνουά όπου οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν γη.

Το Rocket Pond είναι ένα από τα 11 hub που συνθέτουν το metaverse project του Shiba Inu. Η ομάδα SHIB μοιράστηκε για πρώτη φορά ένα ασπρόμαυρο σκίτσο του Rocket Pond στις 13 Σεπτεμβρίου 2022. Τρεις μέρες αργότερα κυκλοφόρησε ένα έγχρωμο σχέδιο για να δώσει στους χρήστες μια γεύση για το πώς θα μοιάζει το metaverse όταν κάνει το ντεμπούτο του.

SHIB: The Metaverse

Το έργο, που ονομάζεται «SHIB: The Metaverse», στοχεύει να αυξήσει τη χρησιμότητα του περιβάλλοντος Shiba Inu. Οι προγραμματιστές του Shiba Inu ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους. Σε ένα tweet η ομάδα του SHIB εξήγησε ότι το Rocket Pond σχεδιάστηκε τόσο για να αφηγείται την ιστορία του Shiba Inu μέσω γραφικών όσο και για να προκαλεί την αίσθηση ενός απομακρυσμένου ορεινού θέρετρου.

Επιπλέον, εμπνέεται από μια σειρά από γνωστές τοποθεσίες, όπως η λίμνη Tahoe και το Cape Canaveral, στο σχεδιασμό του.

«Ετοιμαστείτε να αποκαλύψετε τα μυστικά του Rocket Pond! Μείνετε συντονισμένοι μια για μια αποκλειστική ματιά στο metaverse μας. Επιπλέον, μην χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε μερικά εδάφη – απομένουν μόνο λίγες μέρες για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό! WOOF”

Το “metaverse” αναφέρεται σε ένα εικονικό περιβάλλον όπου οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε εντελώς καθηλωτικές και διασυνδεδεμένες αλληλεπιδράσεις με άλλους χρήστες και ψηφιακά αντικείμενα. Λειτουργεί σαν ένας μεγάλος χώρος εικονικής πραγματικότητας στον οποίο οποιοσδήποτε διαθέτει την απαραίτητη τεχνολογία μπορεί να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Τα Avatar χρησιμοποιούνται σε αυτό το εικονικό περιβάλλον για μια μεγάλη ποικιλία σκοπών, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά του παιχνιδιού, της κοινωνικοποίησης, των αγορών, ακόμη και της εργασίας. Το metaverse έχει τη δυνατότητα να αλλάξει ριζικά τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν με διαδικτυακό υλικό στο μέλλον του Διαδικτύου.

Περίπου 100.595 οικόπεδα θα δημιουργηθούν από χρήστες για το έργο Shiba Inu Metaverse. Με τη βοήθεια των οικοπέδων τους, οι ιδιοκτήτες γης μπορούν να συγκεντρώσουν υλικά για το παιχνίδι και να κερδίσουν ανταμοιβές. Τα οικόπεδα (land parcels) στο Metaverse αναφέρονται στα εικονικά οικόπεδα ή τμήματα γης στον ψηφιακό κόσμο.

Μια μέθοδος οικονομικής ανταμοιβής είναι επίσης στα σκαριά και οι προγραμματιστές θέλουν να βεβαιωθούν ότι κάθε συμμετέχων θα έχει τον δικό του χώρο εργασίας για την κατασκευή και τη διαχείριση.

H παγκόσμια metaverse market είχε αξία 65,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2022, σύμφωνα με την Statista. Αυτό προβλέπεται να φτάσει τα 82 δισεκατομμύρια δολάρια το 2023 και στη συνέχεια να εκτιναχθεί στα 937 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...