Stake.com: Υπογράφει χορηγία 100 εκατομμυρίων δολαρίων  με ομάδα της F1

ΑρχικήΝέαStake.com: Υπογράφει χορηγία 100 εκατομμυρίων δολαρίων  με ομάδα της F1

Μοιραστείτε το

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Stake.com και η Alfa Romeo έχουν συνάψει συμφωνία για τρία χρόνια. Η πλατφόρμα κρυπτογράφησης έχει επίσης συνεργαστεί με την ποδοσφαιρική ομάδα Everton FC και τον ποπ σταρ Drake.

Το καζίνο κρυπτονομισμάτων Stake.com με έδρα την Αυστραλία υπέγραψε μια συνεργασία 100 εκατομμυρίων δολαρίων με την ομάδα της Formula 1  Alfa Romeo.

Το νέο έτος έφερε νέα ελπίδα για τους υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων καθώς το Bitcoin έκανε ράλι σχεδόν 40% μέχρι στιγμής αυτόν τον μήνα. Ο δείκτης φόβου και απληστίας επέστρεψε επίσης πάνω από το 50 για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2022. Γνωστοί επενδυτές και διαχειριστές κεφαλαίων έχουν προβλέψει ότι το 2023 θα είναι έτος ανάκαμψης του Bitcoin.

Πέρυσι, καθώς η κατάρρευση του FTX ώθησε τη βιομηχανία κρυπτογράφησης σε ένα ακραίο bear market, τώρα όμως η ομάδα της Formula 1 Alfa Romeo, ανακοίνωσε μια συνεργασία με την πλατφόρμα στοιχημάτων κρυπτογράφησης Stake.

Με αυτή τη συμφωνία συνεργασίας, η ομάδα θα αναλάβει ένα νέο branding, το “Alfa Romeo F1 Team Stake”. Θα είναι μια πολυετής συνεργασία, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Ωστόσο, το ακριβές ποσό και η διάρκεια της συμφωνίας δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί επίσημα. Όμως, σύμφωνα με πηγή της Sydney Morning Herald, πρόκειται για τριετές συμβόλαιο αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Bijan Tehrani, ο 28χρονος συνιδρυτής του Stake.com, δήλωσε:

«Η Alfa Romeo F1 Team Stake θα επεκτείνει τις ευκαιρίες μας για δέσμευση θαυμαστών μέσω της ενοποίησης και της ενεργοποίησης της επωνυμίας. Δεσμευόμαστε πλήρως να βελτιώσουμε τα Σαββατοκύριακα των αγώνων δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες για όλους τους οπαδούς της Alfa Romeo F1 Team Stake, αυξάνοντας τη συμμετοχή του κοινού στην ψηφιακή αρένα.»

Αυτή δεν είναι η πρώτη μεγάλη αθλητική συνεργασία για το Stake. Πέρυσι υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με την ποδοσφαιρική ομάδα Everton FC. Η συνεργασία περιγράφηκε ως «η συμφωνία με την υψηλότερη αξία στο μπροστινό μέρος της φανέλας στην ιστορία του συλλόγου».

Νωρίτερα, το Stake.com συνεργάστηκε και με τον ποπ σταρ Drake για μια ζωντανή ροή Bitcoin $1 εκατομμυρίου τον Μάιο του 2022.

Η συμφωνία F1 προκαλεί αντιδράσεις από τους θαυμαστές

Οι συνεργασίες κρυπτογράφησης διανύουν μια δύσκολη φάση με διάφορες ρυθμιστικές οδηγίες για διαφημίσεις κρυπτογράφησης. Και οι επωνυμίες, και οι αθλητικές ομάδες το παίζουν με ασφάλεια τερματίζοντας οποιαδήποτε σχέση με εταιρείες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση.

Η ομάδα F1 Scuderia Ferrari τερμάτισε πρόωρα μια πολυετή συνεργασία με το blockchain Velas. Η ομάδα της Ferrari υπέγραψε με το  blockchain Velas για 30 εκατομμύρια δολάρια ως premium συνεργάτης το 2021.Σκοπός της συνεργασίας ήταν να βοηθήσει να φέρει ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα και μοναδικές εμπειρίες στους θαυμαστές. Όμως η συνεργασία τελικά δεν κράτησε.

Τώρα η συμφωνία χορηγίας Alfa Romeo και Stake.com δέχεται κάποια κριτική από τους θαυμαστές. Αυτή η κριτική οφείλεται κυρίως στο ότι η εταιρεία με έδρα την Αυστραλία είναι μια πλατφόρμα στοιχημάτων. Έλαβαν επίσης αντιδράσεις επειδή περιέγραψαν το Stake ως «μάρκα ψυχαγωγίας και τρόπου ζωής».

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...