Συνεργασία Manchester City με το ανταλλακτήριο ΟΚΧ

ΑρχικήΝέαΣυνεργασία Manchester City με το ανταλλακτήριο ΟΚΧ

Μοιραστείτε το

Οι παίκτες της Manchester City συνεργάστηκαν με το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης OKX για την έναρξη μιας «καθηλωτικής metaverse εμπειρίας».

Το δεύτερο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο σε όγκο συναλλαγών συνεργάζεται με τον club της Premier League για την κυκλοφορία του OKX Collective. Σύμφωνα με το OKX, το «μοναδικό περιβάλλον εικονικού μετασύμπαντος», είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους ποδοσφαιρόφιλους ώστε να έχουν την δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με την αγαπημένη τους ομάδα. Στον εικονικό χώρο, οι θαυμαστές θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και άλλες ανταμοιβές, όπως μη ανταλλάξιμες μάρκες (NFT).

Προκειμένου να προωθήσει το λανσάρισμα της πλατφόρμας, η OKX συνεργάστηκε με τους παίκτες της Manchester City, Jack Grealish, Rúben Dias, Ilkay Gündoğan και Alex Greenwood. Το OKX Collective θα διαθέτει επίσης μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες με βάση το στυλ παιχνιδιού και τα προσωπικά ενδιαφέροντα αυτών των παικτών. Ο Dias επισήμανε ότι ανυπομονεί να μοιραστεί την προετοιμασία του για την ημέρα του αγώνα με τους φιλάθλους μέσω της πλατφόρμας. Η OKX είναι επίσης ο επίσημος συνεργάτης του training kit της Manchester City για τη σεζόν 2022/23.

Η Crypto Sponsorship επιστρέφει δυναμικά

Η συνεργασία είναι ενδεικτική μιας πρόσφατης ανατροπής στις αθλητικές χορηγίες σε κρυπτογράφηση. Κατά τη διάρκεια των ανοδικών αγορών του 2021, πολλά ποδοσφαιρικά club κυκλοφόρησαν μάρκες οπαδών με την Chiliz, συμπεριλαμβανομένης της Manchester City. Το ανταλλακτήριο FTX κατάφερε να εξασφαλίσει χορηγίες από μερικούς από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Ωστόσο, έμειναν εκτεθειμένοι μετά με την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου πέρυσι τον Νοέμβριο, στρέφοντας πολλές εταιρείες στην κρυπτογράφηση.

Ευτυχώς, το Παγκόσμιο Κύπελλο έφερε ανανεωμένο ενθουσιασμό για την κρυπτογράφηση από τους φίλους του ποδοσφαίρου, με χορηγία και προώθηση από το Crypto.com. Οι πωλήσεις των οπαδών του Chiliz αυξήθηκαν εν όψει του γεγονότος, αν και είχαν χαμηλή απόδοση κατά τη διάρκεια της ίδιας της εκδήλωσης. Τώρα, καθώς οι πωλήσεις κρυπτονομισμάτων ανέκαμψαν τον περασμένο μήνα, το ίδιο ισχύει και για τις πιθανές συνεργασίες. Την περασμένη εβδομάδα, το crypto casino Stake.com υπέγραψε μια συνεργασία 100 εκατομμυρίων δολαρίων με την ομάδα Formula 1 της Alfa Romeo.

Τα εμπόδια στο Metaverse

Παρόλο των προοπτικών Web3 για επενδύσεις, η OKX μπορεί να μην βρήκε την σωστή περίοδο για να κάνει την προώθηση της. Πέρυσι, το Facebook μπήκε δυναμικά στο metaverse με την μετονομασία του σε Meta Platforms. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει θεωρηθεί ως μια συνετή απόφαση.

Σύμφωνα με οικονομικές εκθέσεις, το τμήμα Reality Labs της Meta παρουσίασε συνολική απώλεια 13,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2022. Η Meta αναγκάστηκε να προχωρήσει σε μείωση του προσωπικού της κατά περίπου 11.000, δηλαδή περίπου το 13% του προσωπικού. Αν και οι μέτοχοι ανησυχούν για αυτή την απόκλιση από τις βασικές δραστηριότητες της Meta, ο διευθύνων σύμβουλος Mark Zuckerberg παραμένει αποφασισμένος και φιλόδοξος για το metaverse.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...