Τα 3 κορυφαία κρυπτονομίσματα από τo GitHub development activity τις τελευταίες 30 ημέρες

ΑρχικήΝέαΤα 3 κορυφαία κρυπτονομίσματα από τo GitHub development activity τις τελευταίες...

Μοιραστείτε το

Οι απόψεις των εμπόρων σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι για τα κρυπτονομίσματα να υπόκεινται σε συνεχή καινοτομία και βελτίωση είναι συχνά διαμετρικά αντίθετες.

Ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο για μια ομάδα προγραμματιστών να εργαστεί για τη βελτίωση της λειτουργικότητας ενός στοιχείου, άλλοι αμφισβητούν την αναγκαιότητα τέτοιων προσπαθειών όταν το κρυπτονόμισμα λειτουργεί ήδη όπως προβλέπεται με λίγα προβλήματα.

Η συνεχιζόμενη ανάπτυξη ενός κρυπτονομίσματος θεωρείται συνήθως ως ανοδικός δείκτης για την αγορά, όπως οι εξελίξεις στο δίκτυο, η τεχνολογία blockchain και το συνολικό οικοσύστημα. Αυτό μπορεί να ενισχύσει την ελκυστικότητα του περιουσιακού στοιχείου στους πιθανούς επενδυτές, οι οποίοι μπορεί να δουν τη συνεχή καινοτομία ως ένα πολλά υποσχόμενο σημάδι μελλοντικής ανάπτυξης και πιθανών αποδόσεων.

Κατά την ανάλυση των 3 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων με βάση τη δραστηριότητα ανάπτυξης μέσω του GitHub development activity τις τελευταίες 30 ημέρες, είναι αξιοσημείωτο ότι το Polkadot (DOT) και το Kusama (KSM) (που μοιράζονται την κόκκινη γραμμή) καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις και μοιράζονται παρόμοια γραμμή τάσης.

Από την άλλη πλευρά, το Cardano (ADA) γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη, αλλά η γραμμή τάσης του κρυπτονομίσματος δεν έχει δείξει το ίδιο επίπεδο ανάπτυξης που παρατηρείται στα περισσότερα από τα άλλα projects στο διάγραμμα τα τελευταία τρία χρόνια. Παρόλα αυτά, οι συνεχείς προσπάθειες ανάπτυξης του Cardano δείχνουν ότι το έργο έχει δεσμευτεί να βελτιώσει το δίκτυο και το οικοσύστημα του, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική μελλοντική ανάπτυξη.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...