Τα $30.000 πρόκειται να είναι το «επόμενο μεγάλο τεστ» για το Bitcoin;

ΑρχικήΝέαΤα $30.000 πρόκειται να είναι το «επόμενο μεγάλο τεστ» για το Bitcoin;

Μοιραστείτε το

Το Bitcoin κρατάει καλά φέτος και οι traders προβλέπουν ότι το ψηφιακό νόμισμα πρόκειται να δοκιμάσει το επόμενο σημαντικό όριο στα 30.000 δολάρια.

Ο Heisenberg, ένας δημοφιλής trader κρυπτονομισμάτων, δημοσίευσε στο Twitter την πρόβλεψη του ότι «οι ταύροι θα ωθήσουν το bitcoin πάνω από τις $25.000-26.000 δολάρια σύντομα» και ότι «η επόμενη μεγάλη δοκιμή είναι τα $30.000».

Το tweet συνοδευόταν από ένα άλλο tweet του trader Jake Wujastyk, ο οποίος προειδοποίησε ότι «οι ταυροι είχαν μια δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο».

Δεν μπορούσε να κλείσει πάνω από την κορυφή της οριζόντιας ζώνης αντίστασης , δείχνοντας τη συνεχιζόμενη μάχη του Bitcoin να σπάσει πάνω από αυτό το βασικό επίπεδο. Εν τω μεταξύ, η Inmortal έγραψε στο Twitter ότι τα longs περνάνε δύσκολα, υπονοώντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι επενδυτές του Bitcoin αυτή τη στιγμή.

Η μεγαλύτερη απόδοση θα μπορούσε να συνδεθεί με την πρόσφατη πτώση στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ, η οποία παρασύρθηκε από μια απογοητευτική πρόβλεψη της Home Depot και τις ανησυχίες ότι η Federal Reserve θα διατηρήσει τα επιτόκια υψηλότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η πρόβλεψη του Heisenberg ότι οι $30.000 είναι το επόμενο μεγάλο τεστ για το Bitcoin ακολουθεί τη μαζική πτώση του ψηφιακού νομίσματος το 2022. Το εμβληματικό νόμισμα αυτή τη στιγμή βρίσκεται γύρω από τις $24.000. Πολλοί traders παρακολουθούν για να δουν αν μπορεί να κερδίσει μια βάση πάνω από το τρέχον επίπεδο αντίστασης του για να φτάσει τις $30.000.

Αν και το Bitcoin δυσκολεύεται να ξεπεράσει το τρέχον επίπεδο αντίστασης, πολλοί αναλυτές εξακολουθούν να είναι θετικοί σχετικά με τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του ψηφιακού νομίσματος. Αναφέρουν παράγοντες όπως η αυξανόμενη υιοθέτηση του Bitcoin από θεσμικούς επενδυτές και η περιορισμένη προσφορά του ως λόγους για την πιθανή μελλοντική του επιτυχία.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...