Τα 5 Top κρυπτονομίσματα για το Σαββατοκύριακo αφού ξεπέρασε το Bitcoin τις $30.000

ΑρχικήΝέαΤα 5 Top κρυπτονομίσματα για το Σαββατοκύριακo αφού ξεπέρασε το Bitcoin τις...

Μοιραστείτε το

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρήσαμε αυξομειώσεις για το βασιλιά των κρυπτονομισμάτων. Σύμφωνα με τη Coingecko, το κορυφαίο νόμισμα αυξήθηκε σχεδόν 16% τις τελευταίες δύο εβδομάδες και αυτό έδωσε αισιοδοξία στους αναλυτές για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του κρυπτονομίσματος.

Τα 5 top Crypto του Σαββατοκύριακου

XEC

Πρώην γνωστό ως Bitcoin Cash ABC το 2021, αυτό το fork του BTC και BCH παρουσίασε τεράστια κέρδη καθώς το Bitcoin έκανε ράλι τις τελευταίες ημέρες. Ο όρος “fork” αναφέρεται σε μια διαδικασία όπου ένα κρυπτονόμισμα χωρίζεται σε δύο ή περισσότερα νέα κρυπτονομίσματα.Τα πιο πρόσφατα δεδομένα της αγοράς δείχνουν ότι το κρυπτονόμισμα έχει αυξηθεί πάνω από 30% τις τελευταίες 24 ώρες, προσελκύοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το XEC έχει ανακτήσει το έδαφος που έχασε τους προηγούμενους μήνες. Στην τρέχουσα τιμή του $0.0000424, το XEC βρίσκεται σε μια ασφαλή θέση για να κερδίσει περισσότερο έδαφος από τις “αρκούδες” του αγοραστικού ενδιαφέροντος τους επόμενους μήνες. Οι “ταύροι” μπορούν άνετα να στοχεύσουν την αντίσταση των $0.00006995 για μελλοντικά κέρδη.

XLM

Το XLM έχει καταγράψει εντυπωσιακά κέρδη καθώς επεκτείνει τους τρέχοντες ορίζοντές του με συνεργασίες. Το οικοσύστημα του Stellar παρέχει πλέον λειτουργικότητα σε δύο ανερχόμενες χρηματοοικονομικές εφαρμογές, συγκεκριμένα την Prime της WisdomTree και την Paybis. Αυτό προκάλεσε αισιοδοξία στους επενδυτές, με αποτέλεσμα να σημειωθεί σχεδόν 20% αύξηση την προηγούμενη εβδομάδα.

Το token έχει τρέχουσα τιμή $0,106, με απώλεια 0,6% της αξίας του τις τελευταίες 24 ώρες. Ωστόσο, μια πτώση σε αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να θεωρείται αρνητικό σημάδι, καθώς μπορεί να αποτελέσει σημείο εκκίνησης για μελλοντική αισιοδοξία. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να δούμε τους “ταύρους” του XLM να στοχεύουν τα $0,126 σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

INJ

Το Injective προκάλεσε αίσθηση καθώς καθώς συνδιοργάνωσε το Cosmos Hackathon με το Delphi Labs. Αυτό οδήγησε το INJ να είναι ένα από τα 5 κορυφαία κρυπτονομίσματα στην αγορά το Σαββατοκύριακο. Επί του παρόντος το INJ έχει αυξηθεί περισσότερο από 20% την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι επενδυτές στοχεύουν επί του παρόντος ένα υψηλό των 8,7 $ με υποστήριξη στην τιμή των 7,8 $. Αυτή θα είναι η γενική τάση τις επόμενες ημέρες, με το INJ να ανακτά πιθανώς τα όριο των $10 στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν, οι ταύροι του INJ θα πρέπει να συνεχίσουν να οδηγούν τη θετική δυναμική της αγοράς για να επιτύχουν τους στόχους τους.

LTC

Αυτό το altcoin είναι ένα από τα παλαιότερα κρυπτονομίσματα που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Με το LTC halving τον επόμενο μήνα, γεγονός που τροφοδοτεί ένα ανοδικό συναίσθημα, ενδέχεται να δούμε περισσότερη δράση στο Litecoin μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε το άρθρο, το διακριτικό έχει αυξηθεί περισσότερο από 18% από την περασμένη εβδομάδα.

Με σταθερό επίπεδο στήριξης στα 103 $, οι ταύροι στοχεύουν στα 118 $ για βραχυπρόθεσμα έως μεσοπρόθεσμα κέρδη. Η επιρροή του επερχόμενου halving θα έχει επίσης θετική επίδραση στην κίνηση της τιμής του νομίσματος. Μακροπρόθεσμα, οι επενδυτές μπορούν να στοχεύσουν $200 καθώς πλησιάζει η ημερομηνία του halving.

AAVE

Το AAVE έχει κερδίσει την προσοχή των επενδυτών. Αυτό το μήνα, οι Summer Finance και Scroll πρόσθεσαν το AAVE v3 στο κύριο δίκτυο τους, πράγμα που επηρέασε σημαντικά την λειτουργικότητά τους. Αυτό οδήγησε σε μεγάλη αύξηση του AAVE πάνω από 17% από την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι αρκούδες προσπαθούν να ανακτήσουν τη χαμένη τους θέση, αλλά οι ταύροι του AAVE τους σταμάτησαν πάνω από την υποστήριξη των 65,16 δολαρίων. Εάν μπορέσουν να σταματήσουν αυτή την κίνηση, μπορούμε να δούμε το token να ανεβαίνει στα 76 δολάρια ή 82 δολάρια εάν το επιτρέψει η ανοδική τάση.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...