Τα καλύτερα κρυπτονoμίσματα για το 2023 – Οδηγός για αρχάριους – Μέρος 1ο

ΑρχικήΝέαΤα καλύτερα κρυπτονoμίσματα για το 2023 - Οδηγός για αρχάριους - Μέρος...

Μοιραστείτε το

Αυτός ο οδηγός για αρχάριους επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα σε ποιο κρυπτονόμισμα αξίζει να επενδύσετε αυτήν τη στιγμή και εξετάζει τα κορυφαία κρυπτονομίσματα για ανοδικές δυνατότητες το 2023 με βάση το εύρος των περιπτώσεων χρήσης τους.

1. Wall Street Memes

Το $WSM είναι ένα νέο διακριτικό που υποστηρίζεται από μια γνωστή πλατφόρμα NFT και απολαμβάνει την υποστήριξη μιας ισχυρής κοινότητας και μιας βάσης followers με πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα σε διάφορα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η προπώληση του έχει συγκεντρώσει τώρα 10,5 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.

Η Wall Street Bulls ήταν μια επιτυχημένη συλλογή Ethereum NFT που κυκλοφόρησε στο OpenSea το 2021, προσφέροντας ειδικά προνόμια στην κοινότητα των traders της. Τον Μάιο του 2023 ξεκίνησε η προπώληση διακριτικών της Wall Street Memes (WSM), εκμεταλλευόμενη την καθιερωμένη φήμη τους και την κοινότητα με πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους σε όλα τα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η επιρροή των Wall Street Memes ήταν εκτεταμένη. Προσωπικότητες υψηλού προφίλ όπως ο Elon Musk έχουν αλληλεπιδράσει με τα μιμίδια της πλατφόρμας, τονίζοντας τη δημοτικότητα τους στο διαδίκτυο. Η μεγάλη κλίμακα της συμμετοχής και της επιρροής της κοινότητας θα μπορούσε ακόμη και να δει το $WSM να εισαχθεί σε κορυφαία ανταλλακτήρια.

Οι αναλυτές έχουν ήδη υποδείξει το Wall Street Meme ως ένα από τα καλύτερα έργα κρυπτονομισμάτων που πρέπει να παρακολουθήσετε, μετά την πρώτη του ισχυρή εμφάνιση – συγκεντρώνοντας πάνω από $.300.000.

2. Chimpzee

Το εγγενές κρυπτονόμισμα με επίκεντρο το περιβάλλον για τη διατήρηση της άγριας ζωής. Το έργο Web3 επιτρέπει στους επενδυτές να κερδίζουν παθητικό εισόδημα, ενώ σώζουν ζώα και καταπολεμούν την κλιματική αλλαγή. Η συνεχιζόμενη προπώληση του CHMPZ έχει τάσεις σε παραδοσιακές κοινότητες αφιερωμένες σε αυτό το σκοπό.

Η κλιματική αλλαγή και η αποψίλωση των δασών αυξάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς. Ενώ υπάρχουν πολλοί παραδοσιακοί οργανισμοί αφιερωμένοι σε αυτό τον σκοπό, είναι εξαιρετικά αναποτελεσματικοί. Δεδομένου ότι τα περιβαλλοντικά προβλήματα και οι δράσεις είναι παγκόσμιες, χρειάζονται διαφάνεια και αποκέντρωση. Οι παραδοσιακοί οργανισμοί αποτυγχάνουν να το προσφέρουν αυτό. Εδώ μπαίνει και το Chimpzee. Το έργο αντιμετωπίζει αυτές τις δυσκολίες ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain.

Το μοντέλο παροχής κινήτρων προσθέτει περισσότερη ενέργεια και αποτελεσματικότητα στην πρωτοβουλία, η οποία διαθέτει το 10% της προσφοράς συμβολαίων της και ένα μερίδιο κερδών σε οργανισμούς που ευθυγραμμίζονται με την αποστολή της. Έτσι, μπορείτε να αισθάνεστε περήφανοι για την επένδυσή σας. Μερικοί από τους οργανισμούς με τους οποίους έχει συμμαχήσει η Chimpzee είναι το The Giving Block, το One Tree Planted και το WILD Foundation.

3. yPredict

Το yPredict (YPRED) είναι μια πλατφόρμα που παρέχει στους επενδυτές τις πληροφορίες βάσει δεδομένων που χρειάζονται για να λάβουν καλύτερες αποφάσεις συναλλαγών. Προσφέρει προηγμένες δυνατότητες έρευνας και ανάλυσης για να βοηθήσει τους traders να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά.

Με το διακριτικό $YPRED, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο οικοσύστημα και να αγοράζουν συνδρομές. Οι συνδρομές στην πλατφόρμα προσφέρουν μηνιαία πρόσβαση σε προβλέψεις μοντέλων που έχει δημιουργήσει μια ομάδα οικονομικών και ειδικών σε συναλλαγές.

Τα νέα μοντέλα επαληθεύονται από DAO (αποκεντρωμένη αυτόνομη οργάνωση) της yPredict, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες λαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές πληροφορίες συναλλαγών.

4. Ecoterra

Το Ecoterra είναι ένα κρυπτονόμισμα που δεν είναι απλώς μια οικονομική επένδυση, αλλά και μια κοινωνική επένδυση. Έχει σχεδιαστεί για να αναζωογονεί τη δράση για το κλίμα με ένα μεγάλο οικοσύστημα blockchain.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή ecoterra Recycle2Earn εξυπηρετεί μια μεγάλη αγορά, το έργο έχει μεγάλη συνάφεια παγκοσμίως. Και ως το εγγενές κρυπτογράφημα του οικοσυστήματος, το διακριτικό Ecoterra έχει υψηλές δυνατότητες ανάπτυξης. Εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων χρήσης στο οικοσύστημα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξοδέψετε αυτό το βιώσιμο κρυπτονόμισμα σε δραστηριότητες όπως καθαρισμούς παραλιών ή δενδροφύτευση.

Χρησιμοποιήστε το για πρόσβαση σε μαθήματα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ecoterra και για υποστήριξη έργων πράσινης ενέργειας.

5. DeeLance

Το DeeLance είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων – η οποία συνδέει ελεύθερους επαγγελματίες (Freelancers) και υπαλλήλους προσλήψεων με ασφαλή, αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο.

Μέσω του οικοσυστήματος DeeLance, οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να ενσωματώσουν τα έργα τους σε NFT, οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να αναζητήσουν τους κορυφαίους πελάτες και οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν NFT σε μια ακμάζουσα αγορά.

Το DeeLance παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε όλα τα οικοσυστήματα μέσω του $DLANCE – του εγγενούς διακριτικού που βρίσκεται επί του παρόντος σε προπώληση. Ενώ το $DLANCE κοστολογείται στα $0,038 κατά τον τέταρτο γύρο, η τιμή θα αυξηθεί στα $0,05 μέχρι την έκτη και τελευταία φάση.

Το έργο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 1,4 εκατομμύρια δολάρια από την έναρξη του και προσφέρει επίσης στους επενδυτές ένα πρόγραμμα 5% USDT affiliate.

Οι χρήστες μπορούν να εισέλθουν στο περιβάλλον του metaverse της DeeLance, όπου οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να συνδεθούν με υπεύθυνους προσλήψεων μέσω της αρένας του λόμπι του metaverse και του γραφείου metaverse. Μπορεί κανείς να αναζητήσει τις καλύτερες θέσεις εργασίας και επαγγελματίες μέσω της πλατφόρμας προσλήψεων.

6. Launchpad XYZ

Ένα νέο οικοσύστημα που εστιάζει στο Web3 και βασίζεται στην αλυσίδα blockchain του Ethereum. Αυτό το οικοσύστημα στοχεύει να είναι το καλύτερο έργο για την εισαγωγή των χρηστών στα κρυπτονομίσματα, τα NFT και άλλα ψηφιακά στοιχεία.

Το Launchpad XYZ είναι μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα βασισμένη στο Ethereum που στοχεύει στον εξορθολογισμό της μετάβασης των επόμενων 10 εκατομμυρίων χρηστών στον κόσμο των τεχνολογιών Web3. Για να γίνει αυτό, το Launchpad XYZ θα προσφέρει διάφορα εργαλεία και δυνατότητες για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος «all-in-one» που θα αγγίζει όλες τις πτυχές του Web3 – μια εγκατάσταση που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Μέσα στην πλατφόρμα Launchpad XYZ, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο (DEX), ένα τερματικό συναλλαγών, μια αγορά προπώλησης, τη βιβλιοθήκη εμπειρίας metaverse, τον κόμβο παιχνιδιών play-to-earn (P2E) και πολλά άλλα.

7. AiDoge

Το AiDoge συνδυάζει δύο από τις πιο δημοφιλείς θέσεις στον χώρο των κρυπτονομισμάτων – τα μιμίδια και την τεχνητή νοημοσύνη. Διατηρώντας διακριτικά $AI, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν πιστώσεις που χρησιμοποιούνται μέσα στο οικοσύστημα για τη δημιουργία μιμιδίων.

Αφού ένας χρήστης αξιοποιήσει τις προτροπές που βασίζονται σε κείμενο στο οικοσύστημα, το AiDoge χρησιμοποιεί αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για να επεξεργαστεί την είσοδο και να δημιουργήσει μιμίδια. Ένα από τα επερχόμενα χαρακτηριστικά του AiDoge είναι το public wall – μέσω του οποίου τα μέλη μπορούν να δουν τα δημιουργημένα μιμίδια.

Τα $AI tokens έχουν κυκλοφορήσει τώρα στο MEXC και στο Uniswap στις 19 Ιουνίου, και έγιναν γρήγορα ένα κορυφαίο νόμισμα στο DEXTools και το DEXScreener.

500 δισεκατομμύρια tokens διατέθηκαν για την προπώληση που αντιπροσωπεύουν το 50% της συνολικής προσφοράς. Το ανώτατο όριο ήταν 14,9 εκατομμύρια δολάρια και επιτεύχθηκε σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.

Η ομάδα που εργάζεται στο έργο αποφάσισε να παραμείνει ανώνυμη, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο για έργα κρυπτονομισμάτων meme.

8. Cardano (ADA)

To Cardano, iδρύθηκε το 2017 από τον συνιδρυτή του Ethereum, Charles Hoskinson. Σε αντίθεση με άλλα blockchain, είναι ένα blockchain τρίτης γενιάς, που σημαίνει ότι αναπτύχθηκε με γνώμονα την επεκτασιμότητα, τη βιωσιμότητα και την ασφάλεια. Έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο γρήγορο, πιο αποτελεσματικό και πιο φιλικό προς το περιβάλλον από τους προκατόχους του, καθιστώντας το μια πολλά υποσχόμενη εναλλακτική για το μέλλον.

Ωστόσο, η αξία του Cardano εκτείνεται πέρα ​​από την τεχνολογία του. Έχει μια παθιασμένη και ενεργή κοινότητα που πιστεύει στις δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain και στη δύναμη του Cardano. Η κοινότητα περιλαμβάνει προγραμματιστές, επενδυτές που εργάζονται όλοι μαζί για την προώθηση και τη βελτίωση της πλατφόρμας.

Θέτει άραγε νέα πρότυπα για το μέλλον της τεχνολογίας blockchain;

Συνοψίζοντας, oι αναγνώστες ενθαρρύνονται να πραγματοποιήσουν τη δική τους έρευνα πριν λάβουν οποιεσδήποτε αποφάσεις σχετικά τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Η αγορά κρυπτονομισμάτων ενέχει κινδύνους και απαιτείται ενδελεχής έρευνα για την κατανόηση των κινδύνων, των ευκαιριών και των τάσεων της αγοράς.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...