Τέλος στα χρήματα; O CEO της BlackRock ισχυρίζεται ότι τα crypto θα ξεπεράσουν τα παραδοσιακά νομίσματα παγκοσμίως

ΑρχικήΝέαΤέλος στα χρήματα; O CEO της BlackRock ισχυρίζεται ότι τα crypto θα...

Μοιραστείτε το

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα

Σε μια συνέντευξη με το CNBC, ο CEO της BlackRock, Larry Fink, συζήτησε το δυναμικό των κρυπτονομισμάτων ως διεθνούς περιουσιακού στοιχείου που μπορεί να υπερβεί την αξία των παραδοσιακών νομισμάτων. Ο Fink επεσήμανε την πρόσφατη αποτίμηση του δολαρίου ΗΠΑ και την εκτίμηση του ψηφιακού κλάδου των κρυπτονομισμάτων τα τελευταία πέντε χρόνια, επισημαίνοντας το ευρείας βάσης και παγκόσμιο ενδιαφέρον για αυτήν την κατηγορία περιουσίας.

Ο Fink ανέφερε ότι η BlackRock έχει δει σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος από τους επενδυτές σχετικά με τον ρόλο των κρυπτονομισμάτων στο χαρτοφυλάκιο τους. Ο Fink πιστεύει ότι τα κρυπτονομίσματα είναι ένα διεθνές περιουσιακό στοιχείο που έχουν τη δυναμική να υπερβούν οποιοδήποτε άλλο νόμισμα, καθώς δεν συνδέονται με καμία συγκεκριμένη χώρα ή κυβέρνηση.

Ο Fink υπογράμμισε επίσης τη δέσμευση της BlackRock να διασφαλίζει την ασφάλεια και προστασία οποιουδήποτε επενδυτικού προϊόντος που σχετίζεται με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Ως ένας μεγάλος παίκτης στη βιομηχανία των επενδύσεων, η BlackRock αναγνωρίζει τη σημασία της προσοχής και της επιμέλειας κατά την είσοδο σε νέες αγορές. Οι παρατηρήσεις του Fink υποδηλώνουν επίσης ότι το μέλλον της βιομηχανίας μπορεί να βρίσκεται στην ανάπτυξη διεθνών προϊόντων που μπορούν να υπερβούν την αξία συγκεκριμένων νομισμάτων.

Για να καταστήσει τις επενδύσεις σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία πιο προσβάσιμες και ασφαλείς για όλους τους επενδυτές, ο CEO της BlackRock δήλωσε ότι η εταιρεία συνεργάζεται στενά με τους ρυθμιστικές αρχές για να διασφαλίσει ότι οποιοδήποτε επενδυτικό προϊόν είναι ασφαλές και προστατευμένο, παρόμοια με τα Αμοιβαία Κεφάλαια Χρηματιστηρίου (ETFs). Ο Fink πιστεύει ότι ένα διεθνές ψηφιακό προϊόν έχει το δυναμική να υπερβεί το δολάριο ΗΠΑ και να γίνει μια αξιόλογη προσθήκη στα χαρτοφυλάκια των επενδυτών.

Τα σχόλια του CEO αντικατοπτρίζουν την αυξανόμενη αποδοχή των μεγάλων οικονομικών ιδρυμάτων για τα κρυπτονομίσματα ως μια νόμιμη κατηγορία περιουσίας. Καθώς περισσότεροι επενδυτές εκφράζουν ενδιαφέρον για το δυναμικό των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκια τους και να αντισταθμίσουν τις αναταράξεις των παραδοσιακών νομισμάτων, η BlackRock και άλλες εταιρείες πιθανόν να εξερευνήσουν νέα επενδυτικά προϊόντα και στρατηγικές που σχετίζονται με αυτήν την κατηγορία περιουσίας.

Ως ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, η BlackRock επηρεάζει σημαντικά το τοπίο των επενδύσεων. Οι δηλώσεις του Fink υποδεικνύουν μια αυξανόμενη αποδοχή των κρυπτονομισμάτων ως μια νόμιμη κατηγορία περιουσίας και μπορεί να ενθαρρύνουν άλλα μεγάλα οικονομικά ιδρύματα να εξετάσουν επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...