Τι θα γίνει με το ETH; Θα συνεχίσει η ανοδική πορεία;

ΑρχικήΝέαΤι θα γίνει με το ETH; Θα συνεχίσει η ανοδική πορεία;

Μοιραστείτε το

Η τιμή του Ethereum στα ύψη σήμερα. Επιπλέον, η έκδοση ETH είναι η πιο αποπληθωριστική από τότε που η συγχώνευση μετέφερε το πρωτόκολλο σε PoS.

Οι τιμές του Ethereum έχουν φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Ο κόμβος κρυπτογράφησης του Χονγκ Κονγκ έχει ωθήσει τις αγορές προς τα πάνω και το Ethereum ακολουθεί την ίδια πορεία.

Η έκδοση Ethereum έχει επίσης πέσει στο πιο αποπληθωριστικό επίπεδο από τότε που έγινε το merge στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η τρέχουσα προσφορά ETH είναι 120,49 εκατομμύρια. Έχει μειωθεί κατά 23.651 ETH ή περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια από τo merge σύμφωνα με το πρόγραμμα παρακολούθησης UltraSound, Money Trackers.

Σήμερα η αύξηση της προσφοράς είναι -0,7% ετησίως καθώς περισσότερα από 4.100 ETH ”καίγονται” καθημερινά. Αυτή τη εβδομάδα σημειώθηκε ο πιο επιταχυνόμενος ρυθμός αποπληθωρισμού από το merge. Ωστόσο, τα gas prices αυξήθηκαν αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα υψηλότερα burn rates.

Το ”ποντάρισμα” συνεχίζει να είναι μια σταθερή κινητήρια δύναμη, παρά τον πόλεμο της SEC για την κρυπτογράφηση και την επίθεση στις staking υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το Ultrasound.Money, υπάρχουν αυτή τη στιγμή 16,6 εκατομμύρια ETH που ”ποντάρονται” στο Beacon Chain. Σε τρέχουσες τιμές, αυτό αξίζει περίπου 28 δισεκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον, αυτό αποδίδει στο 13,8% της συνολικής προσφοράς, η οποία αυτή τη στιγμή συρρικνώνεται με τον ταχύτερο ρυθμό της.

Η αναβάθμιση της Σαγκάης τον Μάρτη θα επιτρέψει τη σταδιακή απελευθέρωση του ”πονταρισμένου” ETH. Επιπλέον, αυτό έχει θεωρηθεί ανοδικό για το Ethereum, καθώς θα επιτρέψει πιο ευέλικτες επιλογές πονταρίσματος για τους επενδυτές όπως το liquid staking.

Η προσφορά του Ethereum και τα staking narratives δεν είναι τα μόνα που αυξάνουν τις τιμές. Σύμφωνα με το on-chain sleuth «Lookonchain», έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα αυτό τα ιδρύματα.

Διαπίστωσε ότι από τις 10 Φεβρουαρίου πολλά κεφάλαια και ιδρύματα έχουν διοχετεύσει σχεδόν 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια στην αγορά κρυπτογράφησης. Αυτό ήταν ανοδικό τόσο για το Bitcoin όσο και για το Ethereum, καθώς και τα δύο έχουν φτάσει σε νέες ψηλές τιμές για το 2023.

Η τιμή του ETH ανεβαίνει

Η τιμή του Ethereum έφτασε τα 1.700 δολάρια πριν από λίγες ώρες κατά τη διάρκεια της πρωινής συνεδρίασης της Πέμπτης στην Ασία. Το περιουσιακό στοιχείο παρουσιάζει κέρδος 9,3% την ημέρα καθώς επανέρχεται σε υψηλό πολλών μηνών, ωστόσο, σε αυτό το επίπεδο βρίσκεται η μεγάλη αντίσταση.

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, το ETH είχε υποχωρήσει οριακά για να διαπραγματευτεί στα 1.680 δολάρια.

ETH/USD 1 month – BeInCrypto

Μερικοί αναλυτές προβλέπουν ότι το περιουσιακό στοιχείο θα φτάσει τα 2.000 δολάρια μέσα στους επόμενους μήνες. Ωστόσο, το ETH παραμένει μειωμένο κατά 65,3% από το ανώτατο όριο του Νοεμβρίου του 2021 των 4.878 δολαρίων.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...