Το AiDoge αναδεικνύεται ως ένα Meme coin που αλλάζει το παιχνίδι ενώ το Pepe σημειώνει πτώση

ΑρχικήΝέαΤο AiDoge αναδεικνύεται ως ένα Meme coin που αλλάζει το παιχνίδι ενώ...

Μοιραστείτε το

Τα Meme coins συνεχίζουν να κατακλύζουν την αγορά – και το Pepe Coin παραμένει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα έργα στο χώρο.

Μετά από μια τεράστια αύξηση στα μέσα Απριλίου, η τιμή του PEPE έχει μειωθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται εάν εξακολουθεί να είναι μια καλή επενδυτική ευκαιρία.

Ταυτόχρονα, ορισμένοι έμποροι ποντάρουν τώρα στο νόμισμα AiDoge (AI) που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη, ώστε να είναι ο επόμενος μεγάλος παίκτης στη θέση των meme coin μετά την προπώληση του έργου, που συγκέντρωσε πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια.

Η πτώση του Pepe Coin προκαλεί αναταραχή στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων

To Pepe Coin αντιμετώπισε σημαντικές προκλήσεις τις τελευταίες εβδομάδες καθώς οι πρώην ταύροι έχουν μετατραπεί σε αρκούδες.

Σύμφωνα με το CoinMarketCap, το PEPE διαπραγματεύεται τώρα γύρω στο επίπεδο των $0,00000146 – 66% χαμηλότερα από το all time high που δημοσιεύτηκε στις αρχές Μαΐου.

Όπως συμβαίνει με πολλά επιτυχημένα νομίσματα meme, σημειώθηκε σημαντική πώληση μετά την αξιοσημείωτη ανοδική πορεία του $PEPE, με τους εμπόρους να επιλέγουν να πάρουν τα κέρδη τους αντί να συνεχίσουν να το διατηρούν.

Εξαιτίας αυτού, το $PEPE ήταν σε σταθερή πτωτική τάση τις τελευταίες τρεις εβδομάδες – και σημείωσε πτώση 12% μόνο τις τελευταίες 24 ώρες.

Αυτή η πτωτική δυναμική φαίνεται ατελείωτη, ακόμη και αφού το Pepe Coin εξασφάλισε παρουσία στο CEX. Τη στιγμή της δημοσίευσης του άρθρου, το $PEPE μπορεί πλέον να διαπραγματεύεται σε 13 διαφορετικά ανταλλακτήρια, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ονομάτων όπως το Binance, το KuCoin και το Kraken.

Κοιτάζοντας το γράφημα τιμών, βλέπουμε ότι οι τρέχουσες συνθήκες της αγοράς παρουσιάζουν μια δύσκολη περίοδο για τους κατόχους $PEPE και σίγουρα απέχει πολύ από την ανοδική τάση στα μέσα Απριλίου.

Το νέο Meme Coin AiDoge συγκεντρώνει 12,9 εκατομμύρια δολάρια

Σε αντίθεση με το Pepe Coin, το AiDoge βρίσκεται ακόμα στη φάση προπώλησης του, που σημαίνει ότι δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στη δημόσια αγορά.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει περιορίσει τον ενθουσιασμό των επενδυτών που τρέχουν για να αποκτήσουν το $AI, το εγγενές διακριτικό του έργου, με αποτέλεσμα μια αξιοσημείωτη συγκέντρωση κεφαλαίων 12,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η κλιμακούμενη δημοτικότητα της προπώλησης του AiDoge έχει απηχήσει σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τον επίσημο λογαριασμό Twitter του έργου να προσελκύει περισσότερους από 34.000 ακόλουθους.

Διάσημοι κρυπτο-influencers όπως ο YouTuber Jacob Bury εμπλέκονται επίσης. Ο Bury δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο στους 17.000+ συνδρομητές του, επισημαίνοντας πώς πιστεύει ότι το $AI θα μπορούσε να είναι το «επόμενο 50x meme coin».

Η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το AiDoge αυξάνεται μέρα με τη μέρα και φαίνεται να καθοδηγείται από τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του έργου – τα οποία όλα τροφοδοτούνται από AI.

Αν και η ομάδα ανάπτυξης βάζει τις τελευταίες πινελιές στην πλατφόρμα AiDoge, οι πρώτοι επενδυτές μπορούν ακόμα να εξασφαλίσουν tokens $AI πριν από την κυκλοφορία του, μέσω της προπώλησης.

Το Στάδιο 18 της προπώλησης 20 σταδίων βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, με τα tokens $AI να διατίθενται στα $0,0000328 – μια σημαντική έκπτωση στην προβλεπόμενη τιμή εισαγωγής στο CEX.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...