Το Bitcoin έχει μεταβεί σε ένα νέο Bull Market

ΑρχικήΝέαΤο Bitcoin έχει μεταβεί σε ένα νέο Bull Market

Μοιραστείτε το

Οι αναλυτές έχουν προβλέψει ότι η αγορά του Bitcoin βρίσκεται σε σημείο καμπής.

Το μεγάλο ράλι του Bitcoin τον Ιανουάριο έδωσε στους αναλυτές της αλυσίδας νέα ελπίδα ότι έχουμε εισέλθει σε ένα νέο Bull Market. Στις 3 Φεβρουαρίου, ο trader του Bitcoin και ιδρυτής του Capriole Fund, Charles Edwards, εξήγησε γιατί πιστεύει ότι έχει ξεκινήσει μια νέα ανοδική αγορά.

«Είμαστε πιθανότατα στην αρχή μιας νέας κυκλικής ανοδικής αγοράς Bitcoin, μέσα στον κύκλο της μεταβλητότητας».

Το γράφημα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, εξετάζει τις διευθύνσεις που έχουν κέρδος. Επιπλέον, η μέτρηση έχει εκτιναχθεί από το 50% στο 70% σηματοδοτώντας ένα νέο σημείο καμπής, σύμφωνα με το διάγραμμα. Τα προηγούμενα σημεία καμπής για τις διευθύνσεις BTC στο κέρδος, συνέπεσαν με τη μετάβαση από το bear στο bull market.

Ο Edwards εξήγησε ότι μόλις γίναμε μάρτυρες μιας «σημαντικής μετατόπισης της ορμής προς τα πάνω που φαίνεται συμβολική για την αλλαγή του καθεστώτος της αγοράς».

«Το ράλι 40% τον Ιανουάριο δίνει καλές πιθανότητες ότι έχουμε μεταβεί από ένα bear market στα πρώτα στάδια ενος νέου bull market που θα κορυφωθεί μετά το 2024».

Επιπλέον, το κλίμα της αγοράς έχει σίγουρα μετατοπιστεί, όπως αποδεικνύεται από τον δείκτη φόβου και απληστίας, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στο σημείο της απληστίας.

Ο αναλυτής Scott Melker (γνωστός και ως Wolf of All Streets) είπε ότι τα $ 25.212 ήταν ένα βασικό επίπεδο για το BTC. Ωστόσο, οι τιμές δεν κινούνται σε ευθεία γραμμή και τεχνικοί δείκτες όπως ο RSI υποδηλώνουν ότι το Bitcoin είναι επί του παρόντος υπεραγορασμένο. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερη υποχώρηση τις επόμενες δύο εβδομάδες πριν συνεχιστεί η ανοδική τάση. Υπήρξαν επίσης ανησυχίες με το φετινό ράλι, για χειραγώγηση της αγοράς .

Αντίσταση στα $24.000

Το Bitcoin είχε πέσει κατά 1,8% κατά τη στιγμή της συγγραφής. Ως αποτέλεσμα, το bitcoin κυμαινόταν στις 23.482 δολάρια μετά από μια σύντομη άνοδο πάνω από τις 24.000 δολάρια τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, το περιουσιακό στοιχείο αυξήθηκε κατά 11,4% τις τελευταίες δύο εβδομάδες και 41% τον τελευταίο μήνα. Ο Ιανουάριος του 2023, ήταν ο καλύτερος Ιανουάριος από το 2013.

BTC/USD 1 month – BeInCrypto

Το επίπεδο τιμής των 24.000 δολαρίων αποδεικνύεται σταθερή αντίσταση, με τρεις αποτυχημένες προσπάθειες παραβίασης του αυτή την εβδομάδα. Μια υποχώρηση για υποστήριξη κοντά στα $21.000 θα μπορούσε να είναι επικείμενη, εάν η αγοραστική πίεση εξαντληθεί το Σαββατοκύριακο.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...