Το Bitcoin ετοιμάζεται για μία ακόμη βουτιά πριν το τέλος του καλοκαιριού

ΑρχικήΝέαΤο Bitcoin ετοιμάζεται για μία ακόμη βουτιά πριν το τέλος του καλοκαιριού

Μοιραστείτε το

Μετά από μια σημαντική πτώση κάτω από το κρίσιμο όριο των $26.000, που παρασύρει την ευρύτερη αγορά κρυπτονομισμάτων, αρκετοί αναλυτές αναμένουν περαιτέρω πτώση πριν από μια πιθανή ανοδική άνοδο στα τέλη του καλοκαιριού.

Ο αναλυτής κρυπτονομισμάτων με το ψευδώνυμο Crypto Tony, εξέφρασε την προσδοκία του για ένα «κύμα ανακούφισης» για το εμβληματικό περιουσιακό στοιχείο. Αναμένει μια «τελική πτώση» στις 24.500 δολάρια, όπως περιγράφεται σε ένα tweet του στις 6 Ιουνίου.

Ωστόσο, η προοπτική του Crypto Tony δεν είναι εντελώς απαισιόδοξη. Oυσιαστικά εξηγεί ότι οι επενδυτές μπορεί να δουν την τρέχουσα πτώση στην τιμή του Bitcoin ως ευκαιρία να αγοράσουν σε χαμηλότερη τιμή. Αυτή η στρατηγική βασίζεται στην ανάλυση των μοτίβων διαγραμμάτων του Bitcoin, η οποία περιλαμβάνει τη μελέτη ιστορικών κινήσεων των τιμών και τάσεων για να γίνουν προβλέψεις σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις των τιμών.

Ως εκ τούτου, με βάση την εκτίμηση του για τα μοτίβα διαγραμμάτων του Bitcoin, ο αναλυτής πιστεύει ότι η τρέχουσα πτώση θα μπορούσε να ακολουθηθεί από μια περίοδο αυξημένου αγοραστικού ενδιαφέροντος, που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε άνοδο των τιμών τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο.

Την ίδια στιγμή ο διάσημος έμπορος Scott Melker, ευρέως γνωστός ως The Wolf Of All Streets, παρατήρησε μια συσχέτιση μεταξύ της πρόσφατης πτώσης του Bitcoin και των ενεργειών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC) κατά της Binance. Σε ένα tweet στις 6 Ιουνίου, ο Melker επεσήμανε ότι το Bitcoin έκανε «dumping» ως απάντηση στην ανακοίνωση της SEC. Τόνισε επίσης τη σημασία του επιπέδου τιμών των 25.212 δολαρίων, το οποίο παρακολουθούσε στενά για μήνες και το οποίο το Bitcoin πλησίαζε γρήγορα.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...