Το Cardano εκτινάσσεται στην αγορά DeFi. Τεράστιες δυνατότητες στο οικοσύστημα ADA

ΑρχικήΝέαΤο Cardano εκτινάσσεται στην αγορά DeFi. Τεράστιες δυνατότητες στο οικοσύστημα ADA

Μοιραστείτε το

Το Cardano κατακτά την 16η θέση στην αγορά DeFi και αυτή τη στιγμή έχει μια συνολική αξία (TVL) 183,16 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η τελευταία αναφορά από το DefiLlama αποκαλύπτει ότι το Cardano (ADA) πλησιάζει γρήγορα τις δέκα πρώτες θέσεις όλων των αλυσίδων DeFi. Σύμφωνα με την έκθεση, το Cardano βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 16η θέση με Total Value Locked (TVL) 183,16 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι ενδιαφέρον ότι η τρέχουσα θέση το τοποθετεί πάνω από άλλες αλυσίδες, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin και EOS. Αναφέρουμε ότι το TVL υπολογίζεται προσθέτοντας το συνολικό ποσό των κρυπτονομισμάτων που κατατέθηκαν σε ένα συγκεκριμένο έξυπνο συμβόλαιο ή πρωτόκολλο.

Οι Ultron και Fantom κατατάσσονται αυτή τη στιγμή πάνω από το Cardano. Κάτι άλλο που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ότι το TVL εκφράζεται σε ADA. Πρόσφατα σημείωσε νέο all time high των 504 εκατομμυρίων δολαρίων στις 14 Μαΐου. Το “all-time high” (ATH) στο πλαίσιο των κρυπτονομισμάτων αναφέρεται στην υψηλότερη τιμή ή αξία που έχει φτάσει ένα συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα από την αρχή της δημιουργίας του.

Με βάση την κατάταξη, το Ethereum παραμένει επί του παρόντος η μεγαλύτερη αλυσίδα DeFi με TVL 30,92 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το Tron βρίσκεται επίσης στη δεύτερη θέση με 5,46 δισεκατομμύρια δολάρια σε TVL.

Στις 7 Απριλίου, η ομάδα πίσω από την πλατφόρμα παρακολούθησης περιουσιακών στοιχείων TapTools ανακοίνωσε ότι το Cardano θα μπορούσε να ρυθμιστεί για εκθετική ανάπτυξη. Σύμφωνα με αυτούς, το μοναδικό μοντέλο Proof of Stake του Cardano, το τοποθετεί πάνω από άλλους ανταγωνιστές στον χώρο του DeFi. Επίσης, η εισαγωγή των έξυπνων συμβολαίων επέτρεψε στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν περισσότερα DApps στην πλατφόρμα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει την εκθετική αύξηση του TVL.

Το Cardano δείχνει ανοδική πορεία μετά από τις πρωτοποριακές αναβαθμίσεις

Το πρωτόκολλο PoS που ονομάζεται Ouroboros θεωρήθηκε ότι είναι ένα σημαντικό βήμα για τον κλάδο. Το Ouroboros λέγεται ότι ενισχύει την ασφάλεια του συστήματος PoW και μειώνει επίσης την κατανάλωση ενέργειας. Προορίζεται για απεριόριστη επεκτασιμότητα και βιωσιμότητα, ενώ διευκολύνει κατανεμημένα, χωρίς άδεια δίκτυα με δυνατότητα υποστήριξης νέων αγορών με εξοικονόμηση ενέργειας.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...