Το Crypto Hedge Fund Galois Capital κλείνει μετά την απώλεια 40 εκατομμυρίων δολαρίων από την FTX

ΑρχικήΝέαΤο Crypto Hedge Fund Galois Capital κλείνει μετά την απώλεια 40 εκατομμυρίων...

Μοιραστείτε το

Ο συνιδρυτής της Galois είπε ότι το αμοιβαίο κεφάλαιο έχει σταματήσει όλες τις συναλλαγές καθώς δεν είναι πλέον βιώσιμο μετά την κατάρρευση της FTX.

Ένα από τα μεγαλύτερα αμοιβαία κεφάλαια κρυπτογράφησης στον κόσμο, η Galois Capital, τερματίζει τις δραστηριότητες της αφού έχασε ένα σημαντικό μέρος του κεφαλαίου της από την κατάρρευση της FTX, ανέφερε η εταιρεία σε tweet τη Δευτέρα.
“Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Ναι, είναι αλήθεια ότι το εμβληματικό μας ταμείο κλείνει”, έγραψε στο Twitter η Galois Capital μετά την αναφορά των Financial Times για το κλείσιμο της.”

Τον Νοέμβριο, η CoinDesk ανέφερε ότι 40 εκατομμύρια δολάρια της Galois Capital είχαν εγκλωβιστεί στην FTX. Εκείνη την εποχή, ο Zhou είπε στους επενδυτές του ότι θα χρειαστούν μερικά χρόνια για να ανακτηθεί «κάποιο ποσοστό» των κεφαλαίων.
«Θα εργαστούμε ακατάπαυστα για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες μας να ανακτήσουμε το κεφάλαιο μας με κάθε μέσο», είπε στους επενδυτές εκείνη την εποχή.


Οι FT ανέφεραν ότι η Galois πούλησε τις απαιτήσεις πτώχευσης για 16 σεντς στο δολάριο. Τον Ιανουάριο, η CoinDesk ανέφερε ότι οι απαιτήσεις FTX ήταν περίπου 13 σεντς στο δολάριο στην αγορά πτώχευσης Xclaim.


«Ολό αυτό το τραγικό έπος, ξεκινώντας από την κατάρρευση του Luna μέχρι την πιστωτική κρίση του 3AC [Three Arrows Capital] μέχρι την αποτυχία των FTX και Alameda έχει σίγουρα προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στον χώρο της κρυπτογράφησης», δήλωσε ο Zhou. «Ωστόσο, ακόμα και τώρα, παραμένω αισιόδοξος για το μακροπρόθεσμο μέλλον της κρυπτογράφησης».

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...