Το K-pop tripleS επιτρέπει στους θαυμαστές να ψηφίσουν το βασικό τραγούδι του νέου άλμπουμ μέσω blockchain

ΑρχικήΝέαΤο K-pop tripleS επιτρέπει στους θαυμαστές να ψηφίσουν το βασικό τραγούδι του...

Μοιραστείτε το

Το ντεμπούτο του νέου άλμπουμ «ASSEMBLE» από το συγκρότημα της K-pop tripleS, κυκλοφόρησε στις 13 Φεβρουαρίου και έχει ήδη λάβει μεγάλη ανταπόκριση.

Το γκρουπ χρησιμοποίησε την τεχνολογία blockchain για να αφήσει τους θαυμαστές να ελέγχουν διάφορα μέρη της δημιουργικής εμπειρίας. Η κοινότητα των θαυμαστών αποφάσισε να φτιάξει δύο υποομάδες του tripleS και επίσης να επιλέξει το βασικό σινγκλ για το άλμπουμ ASSEMBLE, χρησιμοποιώντας τη δική τους διαδικασία ψηφοφορίας που βασίζεται στο Polygon, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που κοινοποιήθηκε στην Finbold.

Συγκεκριμένα, oι θαυμαστές χρησιμοποιούν ένα σύστημα ψηφοφορίας που βασίζεται σε blockchain και ονομάζεται «Gravity», για να επιλέξουν και να δημιουργήσουν αυτές τις υποομάδες. Χρησιμοποιώντας COMO (κουπόνια ψηφοφορίας), ένα ειδικό νόμισμα που αποκτήθηκε μέσω της απόκτησης «Objekts», οι θαυμαστές βοήθησαν στην επιλογή του τίτλου του τραγουδιού, ψηφίζοντας στην εφαρμογή για κινητά «COSMO: the Origin» του Modhaus.

Οι θαυμαστές κλήθηκαν να ψηφίσουν το αγαπημένο τους τραγούδι από την 1η έως τις 8 Δεκεμβρίου 2022 χρησιμοποιώντας το Modhaus, ένα έργο Web3 που στοχεύει στην προώθηση της κορεατικής ποπ κουλτούρας μέσω της τεχνολογίας blockchain. Το τραγούδι Β θριάμβευσε στον τελικό γύρο και επιλέχθηκε ως το τραγούδι του τίτλου του άλμπουμ («ASSEMBLE»). Υπολογίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας χρησιμοποιήθηκαν 57.340 COMO.

«Είμαστε σίγουροι για το άλμπουμ ASSEMBLE, ειδικά επειδή το ομότιτλο κομμάτι του αποφασίστηκε αποκλειστικά από τους θαυμαστές. Αυτή είναι μια άνευ προηγουμένου περίπτωση να αφήσουμε τους θαυμαστές να ακούσουν και να αποφασίσουν για το κύριο τραγούδι του άλμπουμ. Το tripleS και το ASSEMBLE θα αποδείξουν ότι ένα σύστημα με επίκεντρο τους θαυμαστές, είναι το μέλλον της ψυχαγωγίας».

Το tripleS θέλει να ανοίξει νέους δρόμους με το να γίνει το πρώτο αποκεντρωμένο συγκρότημα K-pop στον κόσμο. Οι θαυμαστές θα έχουν φωνή στον καθορισμό των υπομοoμάδων και του περιεχομένου χρησιμοποιώντας κάρτες εικόνων που δεν ανταλλάσσονται (NFT) με την ονομασία «Objekts», και θα συμμετέχουν εκ περιτροπής σε ομαδικές αλλά και σόλο δραστηριότητες.

Τοποθετώντας τους χρήστες στην καρδιά της εμπειρίας Modhaus, η επωνυμία μπορεί να φέρει τους θαυμαστές και τους καλλιτέχνες πιο κοντά. Μέσω μηχανισμών διακυβέρνησης που τροφοδοτούνται από το NFT, η Modhaus ελπίζει να συμπεριλάβει θαυμαστές σε όλες τις πτυχές της παραγωγής.

https://thailand.postsen.com/

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...