Το OpenAI λανσάρει την επίσημη εφαρμογή ChatGPT για iOS και Android

ΑρχικήΝέαΤο OpenAI λανσάρει την επίσημη εφαρμογή ChatGPT για iOS και Android

Μοιραστείτε το

Το OpenAI κυκλοφόρησε την επίσημη έκδοση του ChatGPT που υποστηρίζεται από AI στο App Store της Apple και διευκρινίζει ότι έρχεται σύντομα μια έκδοση για Android.

Το ChatGPT και οι εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη έχουν γίνει σημείο μεγάλου ενδιαφέροντος μεταξύ της κοινότητας κρυπτονομισμάτων, αφού ορισμένοι έχουν ήδη αξιοποιήσει την τεχνολογία για να δημιουργήσουν εντελώς νέα token.

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση της 18ης Μαΐου, η εφαρμογή ChatGPT συγχρονίζει το ιστορικό συνομιλιών των χρηστών με την έκδοση του web και διαθέτει φωνητική είσοδο που υποστηρίζεται από το μοντέλο αναγνώρισης ομιλίας του OpenAI Whisper.

Το OpenAI κυκλοφορεί την εφαρμογή για χρήστες iPhone και iPad στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα επεκταθεί σε άλλες χώρες «τις επόμενες εβδομάδες».

ChatGPT app screenshots on the App Store. Source: Apple

Μια πλήρης παγκόσμια κυκλοφορία θα έβλεπε ένα μέρος των 2 δισεκατομμυρίων ενεργών συσκευών της Apple να αποκτά πρόσβαση στην εφαρμογή chatbot του OpenAI καθώς ο αγώνας υιοθέτησης τεχνητής νοημοσύνης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι λάτρεις της τεχνητής νοημοσύνης προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες του ChatGPT στις κινητές συσκευές τους εδώ και μήνες, με πολλούς να καταφεύγουν σε μια σειρά από σχετικά περίπλοκες λύσεις για να προσπαθήσουν να ενσωματώσουν το chatbot με την Siri (iPhone virtual assistant).

Μέχρι στιγμής, ένας από τους απλούστερους τρόπους πρόσβασης στο λογισμικό του OpenAI σε φορητή συσκευή ήταν η χρήση της εφαρμογής Bing της Microsoft, η οποία προσφέρει πρόσβαση στο chatbot της εταιρείας με GPT-4. Το Bard που παρουσιάστηκε πρόσφατα της Google, το οποίο είναι επί του παρόντος ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του ChatGPT, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη ως έκδοση εφαρμογής για κινητά.

Τόσο το App Store της Apple όσο και το Google Play store έχουν δει έναν μεγάλο αριθμό εφαρμογών που υποτίθεται ότι παρέχουν μια υπηρεσία παρόμοια με το ChatGPT του OpenAI. Μερικές αποδείχθηκαν ότι είναι εφαρμογές αντιγραφής που χρεώνουν ακόμη υψηλότερο κόστος συνδρομής από το ίδιο το ChatGPT, σύμφωνα με αναφορές.

Οι προϋπάρχοντες συνδρομητές του ChatGPT Plus, θα αποκτήσουν πρόσβαση στις δυνατότητες του GPT-4 καθώς και πρώιμη πρόσβαση σε νεότερες λειτουργίες και ταχύτερους χρόνους στις συσκευές τους iOS.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...