Το Orbeon Protocol (ORBN) κερδίζει έδαφος στην αγορά crypto ενώ τα Cosmos (ATOM) και Polkadot (DOT) αντιμετωπίζουν πτώση

ΑρχικήΝέαΤο Orbeon Protocol (ORBN) κερδίζει έδαφος στην αγορά crypto ενώ τα Cosmos...

Μοιραστείτε το

Οι φάλαινες είναι αδρανείς λόγω της αβεβαιότητας στην αγορά κρυπτονομισμάτων, αλλά το Orbeon Protocol (ORBN) έχει καταγράψει αξιοσημείωτη ανάπτυξη κατά 2713% στο presale και έχει επιτυχημένη καταχώρηση σε exchange listings.

Το “exchange listing” αναφέρεται στη διαδικασία καταχώρησης ενός κρυπτονομίσματος σε μια πλατφόρμα, επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράσουν, να πουλήσουν και να συναλλάσσονται το κρυπτονόμισμα στην πλατφόρμα αυτή.

Αντίθετα, τα κρυπτονομίσματα όπως το Cosmos (ATOM) και το Polkadot (DOT) έχουν αντιμετωπίσει δυσκολίες στο να διατηρήσουν τη δημοτικότητα τους.

Το USDC στο Cosmos (ATOM)

Η Circle ανακοίνωσε ότι το USDC (USD Coin) θα κυκλοφορήσει στο δίκτυο Cosmos (ATOM). Ωστόσο, η Circle δεν έχει αποκαλύψει την ημερομηνία που το USDC θα εισέλθει το δίκτυο Cosmos (ATOM).

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης Noble, το USDC θα είναι το πρώτο πλήρως εξασφαλισμένο stablecoin σε όλες τις αλυσίδες μπλοκ IBC του Cosmos (ATOM). Ωστόσο, η είδηση ​​δεν μπόρεσε να υποστηρίξει την τιμή του Cosmos (ATOM). Η τιμή διαπραγμάτευσης του Cosmos (ATOM) μειώθηκε κατά 7% την περασμένη εβδομάδα.

Η κεφαλαιοποίηση του Cosmos (ATOM) μειώθηκε επίσης από 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια την τελευταία εβδομάδα. Το Cosmos (ATOM) βρίσκεται στην 22η θέση με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Προς το παρόν, το Cosmos (ATOM) διαπραγματεύεται στα 11,19 δολάρια, ενώ η μέγιστη τιμή του ήταν 44,70 δολάρια.

Η χρήση του Polkadot (DOT) έχει πέσει

Το Polkadot (DOT) έχει δει μια απότομη πτώση στα τέλη της τελευταίας βδομάδας, υποδηλώνοντας ότι η χρήση του δικτύου Polkadot (DOT) έχει μειωθεί, με αποτέλεσμα να μειωθεί και η τιμή του κρυπτονομίσματος. Η αξία του Polkadot (DOT) έχει πέσει κατά 3% την τελευταία εβδομάδα και κατά 5% τον τελευταίο μήνα.

Επιπλέον, το staking των Polkadot (DOT) tokens έχει επίσης πληγεί, με το συνολικό ποσό να πέφτει από τα 632 εκατομμύρια δολάρια στα 609 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, το TVL (Total Value Locked) του Polkadot (DOT) έχει αυξηθεί λόγω των πρόσφατων προσπαθειών του δικτύου να αυξήσει τη δραστηριότητα ανάπτυξης στο δίκτυο. Το Total Value Locked (TVL) είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και αναφέρεται στο συνολικό ποσό των κρυπτονομισμάτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων που έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί σε ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο ή πλατφόρμα. Στην ουσία, το TVL εκτιμά την συνολική αξία των κρυπτονομισμάτων που έχουν κατατεθεί σε ένα οικοσύστημα ή σε μια εφαρμογή του blockchain.

Παρά ταύτα, το Polkadot (DOT) βρίσκεται στην 13η θέση σε σχέση με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Αυτή τη στιγμή, το Polkadot (DOT) ανταλλάσσεται στα 6,17 δολάρια, περίπου 89% κάτω από τη μέγιστη τιμή των 55 δολαρίων που είχε καταγραφεί στο παρελθόν.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...