Τo Pepe τραβάει την προσοχή των scammers

ΑρχικήΝέαΤo Pepe τραβάει την προσοχή των scammers

Μοιραστείτε το

Η εταιρεία ασφαλείας CertiK εξέδωσε μια ειδοποίηση στην κοινότητα για έναν δόλιο ιστότοπο που προσφέρει ανταμοιβές, προειδοποιώντας ότι ο ιστότοπος συνδέεται με scammers.

Καθώς η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το Pepe εντείνεται, οι scammers έχουν αρχίσει να του δίνουν μεγάλη έμφαση, με αποτέλεσμα πολλές απόπειρες απάτης να μαστίζουν τώρα τον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Σύμφωνα με την εταιρεία ασφάλειας blockchain PeckShield, έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον 10 memecoin scams τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Στο Twitter, οι ψεύτικοι λογαριασμοί των Pepe αρχίζουν επίσης να γίνονται πιο διαδεδομένοι. Η εταιρεία κυβερνοασφάλειας CertiK εξέδωσε επίσης μια ειδοποίηση σχετικά με έναν ψεύτικο ιστότοπο Pepe που ισχυρίζεται ότι παρέχει ανταμοιβές. Η εταιρεία προειδοποίησε την κοινότητα ότι ο ιστότοπος ήταν συνδεδεμένος με ένα συμβόλαιο phishing.

Εν τω μεταξύ, η επίσημη ομάδα Telegram της κοινότητας του Pepe έχει επίσης δει περιστασιακές αναρτήσεις από ψεύτικους λογαριασμούς που προσπαθούν να ανακατευθύνουν τους χρήστες σε διάφορους ιστότοπους. Τα μέλη του καναλιού αναφέρουν συνεχώς και προσπαθούν να απαγορεύσουν χρήστες που είναι ύποπτοι για προώθηση scams.

Οι δημιουργοί του token Pepe έχουν επανειλημμένα προειδοποιήσει τους χρήστες στην κοινότητα να σταματήσουν να συνδέουν τα πορτοφόλια τους με σελίδες με ύποπτα airdrops και giveaways. Επιπλέον, η ομάδα τόνισε ότι δεν σχετίζεται με άλλα διακριτικά ή άλλα projects.

Στις 5 Μαΐου, το Pepe έφτασε σε κεφαλαιοποίηση το 1 δισεκατομμύριο δολάρια μετά την εισαγωγή του στο Binance. Το token αυξήθηκε κατά περισσότερο από 4.000% από τη δημιουργία του στα μέσα Απριλίου, φτάνοντας σε συνολική αξία αγοράς 1,82 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, μέρες μετά την κορύφωση του, η κεφαλαιοποίηση του memecoin μειώθηκε κατά περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...