Το Polygon (MATIC) παραμένει ανοδικό παρά τις ρυθμιστικές ανησυχίες της αγοράς κρυπτονομισμάτων

ΑρχικήΝέαΤο Polygon (MATIC) παραμένει ανοδικό παρά τις ρυθμιστικές ανησυχίες της αγοράς κρυπτονομισμάτων

Μοιραστείτε το

Το Polygon (MATIC) βρίσκεται σε ανοδική τάση τις τελευταίες εβδομάδες παρά την κανονιστική αβεβαιότητα και τον υψηλότερο από το αναμενόμενο πληθωρισμό στις Η.Π.Α.

ZkEVM και δραστηριότητα Web3 του Polygon

Το Polygon έχει κερδίσει την προσοχή των επενδυτών. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους ήταν η ανακοίνωση ότι η 27η Μαρτίου θα ήταν η ημέρα που θα τεθεί σε λειτουργία το δίκτυο Ethereum Virtual Machine (zkEVM) beta. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα μονοπάτια αναβάθμισης προς το Ethereum.

Twitter poll on polygon’s zkEVM features

Υπάρχει επίσης μια αύξηση στη δραστηριότητα των NFT. Τα δεδομένα της Dune Analytics δείχνουν ότι οι πωλήσεις NFT στο Polygon ξεπέρασαν το Ethereum τον Δεκέμβριο του 2022 και τον Ιανουάριο του 2023.

Η Square Enix, ένα από τα κορυφαία studio τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο που κατασκεύασε παιχνίδια όπως το Final Fantasy, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αλλάζει την κυκλοφορία του παιχνιδιού από το Ethereum στο Polygon, επικαλούμενη την επεκτασιμότητα και τις χρεώσεις στο sidechain. Η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει ένα παιχνίδι NFT με περίπου 10.000 NFT χαρακτήρων που συνδέονται με στρατηγικούς μηχανισμούς παιχνιδιών.

Εν τω μεταξύ, τα Starbucks NFT, που πωλούνται για χιλιάδες, κατασκευάζονται στο Polygon. Παρόλο που το έργο, Starbucks Odyssey, βρίσκεται ακόμα σε beta, το πιο πρόσφατο airdrop πωλείται για σχεδόν 2 χιλιάδες δολάρια για κάθε NFT. Οι πωλήσεις έχουν αποφέρει περισσότερα από 143 χιλιάδες δολάρια, λαμβάνοντας περισσότερη προσοχή τόσο για τη συλλογή όσο και για το Polygon.

Η Azuro συνεργάστηκε πρόσφατα με την Polygon για την κυκλοφορία του πρωτοκόλλου Azuro. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Azuro θεώρησε σκόπιμο να φέρει την πλατφόρμα σε έναν χώρο όπου ο αθλητισμός και η καινοτομία ευδοκιμούν.

Το MATIC σημείωσε άνοδο 16% σε μια εβδομάδα

Το Polygon (MATIC) διαπραγματεύεται στα 1,51 $ τη στιγμή που γράφεται το άρθρο σημειώνοντας αύξηση 16,7% την τελευταία εβδομάδα, με ανώτατο marketing cap 13,17 δισεκατομμυρίων δολαρίων που το φέρνει στην 9η θέση μεταξύ όλων των κρυπτονομισμάτων στην κατάταξη ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς.

Polygon USD chart. Source: CoinMarketCap

Στις 12 Φεβρουαρίου, το market cap ήταν 10,8 δισεκατομμύρια δολάρια και βρισκόταν στη 10η θέση. Αυτή τη στιγμή διαπραγματευόταν στα 1,24 δολάρια. Μέρες αργότερα, ανέβηκε στην 9η θέση, στις 16 Φεβρουαρίου, με κεφαλαιοποίηση 11,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η τιμή αυτή τη στιγμή ήταν 1,37 $. Έχει διατηρήσει τη θέση της μεταξύ των 10 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...