Το Polygon συνεργάζεται με το BitGo μετά από μια αμφιλεγόμενη αναβάθμιση του Hardfork

ΑρχικήΝέαΤο Polygon συνεργάζεται με το BitGo μετά από μια αμφιλεγόμενη αναβάθμιση του...

Μοιραστείτε το

Το Polygon συνεργάστηκε με το BitGo για να παρέχει δυνατότητες staking στους κατόχους MATIC. Ενώ ο συντονιστής διακυβέρνησης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη διαμάχη.

Το δίκτυο Polygon είναι γνωστό για τις διάφορες στρατηγικές συνεργασίες του, οι οποίες δημιουργούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του crypto winter. Πρόσφατα ανακοίνωσε μια συνεργασία με τον πάροχο φύλαξης κρυπτονομισμάτων BitGo που θα επιτρέψει εγκαταστάσεις πονταρίσματος για τους κατόχους ERC-20 MATIC.

Το BitGo ανοίγει την πόρτα στο Polygon

Με την πρόσφατη συνεργασία μεταξύ Polygon και BitGo, οι κάτοχοι της MATIC θα λάβουν πορτοφόλι και εγκαταστάσεις φύλαξης. Οι κάτοχοι MATIC στην αλυσίδα ERC-20 μπορούν επίσης να κερδίσουν ανταμοιβές ποντάροντας τα νομίσματα τους.


Ο Chen Fang, Chief Operating Officer της BitGo, δήλωσε: «Προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες για το MATIC, παρέχουμε στους επενδυτές έναν ασφαλέστερο τρόπο να φυλάξουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και παρέχουμε στις πλατφόρμες τα εργαλεία που χρειάζονται για να χτίσουν το μέλλον».

Το Hardfork του Δελχί πυροδοτεί διαμάχη

Στις 17 Ιανουαρίου, η Polygon ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία το hardfork του Δελχί που είχε ως στόχο τη μείωση των τελών αερίου και την αντιμετώπιση της αναδιοργάνωσης της αλυσίδας. Το hardfork προκάλεσε αντίδραση στην κοινότητα επειδή μόνο 15 επικυρωτές συμμετείχαν στη διαδικασία ψηφοφορίας.

Polygon Changes Voting Screenshot Source: Polygon Forum

Ωστόσο, ο Mateusz Rzeszowski, έγραψε thread στο Twitter για να ρίξει περισσότερο φως στην εκτέλεση της αναβάθμισης. Από τις 18 Ιανουαρίου, όλοι οι ενεργοί επικυρωτές εκτέλεσαν το hardfork του Δελχί. Σύμφωνα με ένα φόρουμ του Polygon, τα πονταρισμένα 3,5 δισεκατομμύρια νομίσματα MATIC επικυρώνουν την αναβαθμισμένη έκδοση της αλυσίδας.

Source: BeInCrypto

Η τιμή του MATIC κινείται πτωτικά αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, τις τελευταίες 24 ώρες, δεν υπήρξε μεγάλη κίνηση για την τιμή του κρυπτονομίσματος. Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα 0,9526 $, σημειώνοντας πτώση 0,4% από το ημερήσιο άνοιγμα.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...