Το τελευταίο ημιτελές έργο του Satoshi Nakamoto εμπνέει νέα διαδικτυακή αγορά

ΑρχικήΝέαΤο τελευταίο ημιτελές έργο του Satoshi Nakamoto εμπνέει νέα διαδικτυακή αγορά

Μοιραστείτε το

Το Particl, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση μιας αγοράς σε στυλ eBay που έχει ενσωματωθεί στο πορτοφόλι της.

Χτισμένο με τη χρήση έξυπνων συμβάσεων στο blockchain, η αγορά προέρχεται από μια πρωτότυπη ιδέα που προτάθηκε για πρώτη φορά από τον Satoshi Nakamoto.

Η τελευταία κυκλοφορία του Particl σχηματίζει μια αξιόπιστη, ασταμάτητη αγορά όπου οι αγοραστές και οι πωλητές μπορούν να εμπορεύονται αγαθά χωρίς τον κίνδυνο απάτης. Διαθέτει μηδενικές χρεώσεις και κρυπτογραφημένα μηνύματα συνομιλίας μεταξύ αγοραστών και πωλητών για να παρέχει μεγαλύτερο απόρρητο συναλλαγών ακόμα και από το Monero. Mια λειτουργική έκδοση αυτής της τεχνολογίας έχει κυκλοφορήσει από μια ανώνυμη ομάδα προγραμματιστών.

Ο αρχικός πηγαίος κώδικας Bitcoin του Satoshi περιλάμβανε μια ημιτελή αγορά στη γραμμή 69 του αρχείου headers. «Προσπαθούσα να εφαρμόσω μια αγορά τύπου eBay ενσωματωμένη στον πελάτη», είπε σε ένα email του το 2011 στον Mike Hearn.

Ο δημιουργός του Bitcoin εξαφανίστηκε το 2011 αφού προσκλήθηκε να συναντηθεί με τη CIA. Το τελευταίο του email ανέφερε: «Έχω προχωρήσει σε άλλα πράγματα». Πριν εξαφανιστεί, ο Satoshi δούλευε σε μια αγορά ενσωματωμένη στο Bitcoin.

Η ταυτότητα του Satoshi Nakamoto παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και αντικείμενο πολλών εικασιών και ερευνών.

Τι είναι το Particl

Το Particl είναι μια αποκεντρωμένη οικονομική πλατφόρμα all-in-one που προστατεύει τα δικαιώματα των χρηστών και προσφέρει απόλυτη ελευθερία.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Particl είναι η αρχιτεκτονική του που εστιάζει στο απόρρητο, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς να αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες.

Η αγορά Particl επί του παρόντος επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν μόνο σε PART, το εγγενές νόμισμα. Ωστόσο, οι προγραμματιστές έργων εργάζονται σε έναν μηχανισμό για την υποστήριξη άμεσων πληρωμών σε Monero, PIVX, FIRO, Dash, USDT, Litecoin και Bitcoin αργότερα φέτος. Υπάρχουν σχέδια να επιτραπεί τελικά η πληρωμή σε σχεδόν οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα στη συνέχεια, καθιστώντας το Particl μια πραγματικά κρυπτο-ανταγωνιστική  αγορά.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...