Βinance: Δάνεια σε ETH με εξασφάλιση τα NFT σας

ΑρχικήΝέαΒinance: Δάνεια σε ETH με εξασφάλιση τα NFT σας

Μοιραστείτε το

Η αγορά NFT της Binance εισήγαγε μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να δανείζονται κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας NFT ως εγγύηση, σηματοδοτώντας την είσοδο της στον χώρο δανεισμού NFT.

Η αγορά Binance NFT υποστηρίζει επί του παρόντος δανεισμό μόνο σε Ether, σύμφωνα με ανακοίνωση της την Πέμπτη. Περισσότερα κρυπτονομίσματα και NFT θα υποστηριχθούν στο άμεσο μέλλον, δήλωσε στο The Block εκπρόσωπος της Binance NFT.

Η δυνατότητα αυτή δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της Binance NFT να μη χρειαστεί να πουλήσουν τα NFT τους σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης χρημάτων. «Τα δάνεια NFT θα προσθέσουν μια νέα μορφή ρευστότητας για τους κατόχους NFT, επιτρέποντάς τους να συμμετέχουν στην αγορά χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν τα πολύτιμα NFTs τους», δήλωσε ο Mayur Kamat, επικεφαλής στη Binance.

Το τρέχον επιτόκιο των δανείων NFT είναι 7,91% ετησίως και το LTV ratio κυμαίνεται από 40% έως 60%, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Binance NFT. Δεν θα υπάρχουν gas fees ή χρέωση συναλλαγής Ethereum. Στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, το LTV (Loan-to-Value) αναφέρεται σε μια μέτρηση που σχετίζεται με τα δανεισμένα κρυπτονομίσματα. Συγκεκριμένα, το LTV ratio αναφέρεται στην αναλογία μεταξύ της αξίας του δανείου που έχει ληφθεί και της αξίας των κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιούνται ως εξασφάλιση.

Η Binance παρουσίασε την αγορά NFT τον Απρίλιο του 2021 και την κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Binance NFT είπε ότι θα προσθέσει υποστήριξη για Ordinals ή Bitcoin NFT, προσθέτοντας στις τρέχουσες αλυσίδες μπλοκ Ethereum, Polygon και την αλυσίδα BNB.

Η λειτουργία δανείου Binance NFT έρχεται λίγο μετά την κυκλοφορία του πρωτοκόλλου δανεισμού NFT Blur από τον κολοσσό της αγοράς NFT Blur που ονομάζεται Blend. Το Blend επιτρέπει στους δανειστές να ορίζουν τα δικά τους επιτόκια και LTV ratios, όπως ανέφερε πρόσφατα ο αναλυτής της The Block Research, Brad Kay. «Η μετεωρική άνοδος του Blend στην αγορά δανεισμού NFT είναι αναμφισβήτητη. Καθώς συνεχίζει να ανοίγει νέους δρόμους, το πρωτόκολλο αποδεικνύει ότι μια προσέγγιση με γνώμονα την αγορά μπορεί να φέρει επιτυχώς επανάσταση στο δανεισμό.», σύμφωνα με τον Kay.

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...