Women in Blockchain Talks: H μεγαλύτερη εκδήλωση του Blockchain για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

ΑρχικήΝέαWomen in Blockchain Talks: H μεγαλύτερη εκδήλωση του Blockchain για τον εορτασμό...

Μοιραστείτε το

Το Women in Blockchain Talks ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη εκδήλωση του μέχρι σήμερα, που έχει προγραμματιστεί για τις 13 έως τις 15 Μαρτίου στη Λεμεσό της Κύπρου, για να συμπέσει με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει λάτρεις του blockchain, εμπειρογνώμονες του κλάδου και ειδικούς καλεσμένους για να προβληματιστούν σχετικά με την άνοδο του Women in Blockchain Talk, και να ρίξουν μια ματιά στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του blockchain.

Θα υπάρξει μια σειρά από διεθνείς ομιλητές και εργαστήρια, όπως η σύμβουλος Web3 και Metaverse Martha Boeckenfeldm, η διευθύντρια του ινστιτούτου για το μέλλον στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Σούλλα Λούκα, η Myrtle Anne Ramos, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Blocktides, και η Rachel Muldoon, εμπορική δικηγόρος στο The 36 Group, η οποία ηγήθηκε της πρώτης νομικής υπόθεσης στο Ηνωμένο Βασίλειο που αναγνώρισε τα NFT ως νόμιμη ιδιωτική ιδιοκτησία.

Άλλες ομιλίες θα περιλαμβάνουν κορυφαίους νομικούς, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες στον χώρο του blockchain.

Το Women in Blockchain Talks είναι το κορυφαίο οικοσύστημα εκπαίδευσης και δικτύωσης blockchain με γνώμονα την ποικιλομορφία του Ηνωμένου Βασιλείου. Η πλατφόρμα στοχεύει να ενισχύσει τις υποεκπροσωπούμενες φωνές στο blockchain, προκειμένου να δώσει τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση σε οποιονδήποτε – ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας ή προέλευσης – να ανοίξει τη δική του προσωπική ή επαγγελματική διαδρομή στο Metaverse.

Η Lavinia Osbourne, ιδρύτρια του Women in Blockchain Talks, δήλωσε:

«Περάσαμε τα τελευταία τρία χρόνια σε μια αποστολή να επαναφέρουμε τη συνεκτικότητα και τη διαφορετικότητα στο blockchain και αυτή η εκδήλωση είναι το αποκορύφωμα όλων όσων έχουμε πετύχει. Πιστεύουμε στην ενίσχυση των εμπειριών και των επιτευγμάτων περιθωριοποιημένων ή υποεκπροσωπούμενων ομάδων, προκειμένου να δείξουμε ότι η δυνατότητα αλλαγής της ζωής και διαμόρφωσης του κόσμου του blockchain είναι διαθέσιμη σε όλους — ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, καταγωγής ή εθνικότητας. Και λειτουργεί. Το Blockchain σχεδιάστηκε για να ανοίγει την πρόσβαση σε χρηματοδότηση και υπηρεσίες σε όλους, μετατοπίζοντας την ισορροπία δυνάμεων μακριά από μια προνομιούχα ελίτ και πίσω στα χέρια των ανθρώπων. Τους τελευταίους 12 μήνες, το ποσοστό των γυναικών που παίρνει τη θέση του στο τραπέζι έχει αυξηθεί με μεγαλύτερο ρυθμό από ποτέ. Ωστόσο, ενώ εξακολουθεί να υπάρχει ανισότητα, υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει».

Η Osbourne επίσης πρόσθεσε:

«Η εκπροσώπηση έχει σημασία. Το blockchain είναι το μέλλον της ψυχαγωγίας, των επιχειρήσεων και των χρημάτων, και λέγοντας ιστορίες και γιορτάζοντας τις επιτυχίες, θα δείξουμε ότι υπάρχει χώρος για όλους να μάθουν, να αναπτυχθούν και να ωφεληθούν».

Η Kristina Lucrezia Cornèr, αρχισυντάκτρια στην Cointelegraph, είπε:

«Οι εκδηλώσεις με επίκεντρο τις γυναίκες συμβάλλουν στην εκπροσώπηση των γυναικών σε διαφορετικούς τομείς και ενθαρρύνουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να έχεις την ευκαιρία να βλέπεις τόσους πολλούς ανθρώπους διαφορετικού φύλου, ηλικίας και υπόβαθρου να μοιράζονται τις διάφορες εμπειρίες, τη σοφία, τη γνώση και το πάθος τους γύρω από κάτι που τους ενδιαφέρει πραγματικά. Και είναι ιδιαίτερα πολύτιμο όταν πρόκειται για τον κόσμο των οικονομικών και της τεχνολογίας, που συνήθως τείνουμε να φανταζόμαστε ως πεδίο μάχης σοβαρών ανδρών με επίσημα κοστούμια. Οι Women in Blockchain είναι μια αξιοσημείωτη κοινότητα εμπνευσμένων γυναικών στο fintech και το crypto με επικεφαλής τη Lavinia και την ομάδα της, η οποία φέρνει την εκπαίδευση και τις πρωτοβουλίες στο τραπέζι και δίνει τη δυνατότητα σε άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους στην αρένα του Web3. Η εκδήλωση είναι μια τέλεια ευκαιρία για γυναίκες και μη δυαδικούς ανθρώπους να δικτυωθούν με ειδικούς κρυπτογράφησης και να φέρουν κοντά τον κόσμο για την ενίσχυση της εκπαίδευσης, της διαφορετικότητας και της ισότητας».

Source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Bitcoin εκτόξευσε τη μετοχή της MicroStrategy κατά 300% το 2023

Κέρδη της τάξης του 337% σημείωσε το 2023 η...

Ποια κρυπτονομίσματα θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε στη λίστα σας για τα Χριστούγεννα;

Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημειώσει...

Έρχεται άνοδος για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Όταν η Fed θα κάνει τη στροφή στη νομισματική...

Η “ανατομία” 5 κρυπτονομισμάτων: Να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε;

Κρύο-ζέστη οι τελευταίες ημέρες για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο...

Γιατί η SEC μήνυσε το ανταλλακτήριο Kraken

Παρά την κριτική που έρχεται από την κοινότητα των...

Μπορεί η BlackRock να «εκτοξεύσει» τα κρυπτονομίσματα;

Οι νέες - ξανά - πληροφορίες ότι ο επενδυτικός...